В пясъчна кариера в Ескилстун, Швеция цялата гама съвременни екскаватори на Volvo

...
В пясъчна кариера в Ескилстун, Швеция
цялата гама съвременни екскаватори на
Volvo
Коментари Харесай

Долф Лундгрен командва железните “войници” на Volvo - видео

В пясъчна кариера в Ескилстун, Швеция цялата гама модерни екскаватори на Volvo извършват като същински войници упражнения под командите на строгия инструктор Долф Лундгрен. Тези железни “войници ” реагират като същински и на фона на музиката от динамичния шлагер Pump Up The Jam на белгийската група Technotroniс ескаваторите вършат извършения, премятат гуми, извършват завъртания и си играят с тежести.

Цялата акуратност и осъществяване на тези трикове стават вероятни заради уникалните качества на тежките машини. В същото време операторите на тази спецтехника остават доста добре защитени по време на осъществяването и заснемането на видео материала.

В едно от упражненията ескаваторите носят тежък 10-тонен бетонов блок с Лундгрен от горната страна му. Тази задача се изпълнява повече от сполучливо заради мощните мотори на машините.



С това видео компанията за следващ път напомня за себе си, като прибавя колко добре извършват нейните ескаватори тежка работа по другите строителни площадки в целия свят. За задачата те предлагат задоволителна мощ и издръжливост, ловко ръководени от човек.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР