В Пулия, на токчето на италианския ботуш, плажният мениджър Фабрицио

...
В Пулия, на токчето на италианския ботуш, плажният мениджър Фабрицио
Коментари Харесай

Италия ще предложи на туристите антивирусен плаж

 В Пулия, на токчето на италианския ботуш, плажният управител Фабрицио Марцано подрежда чадъри и разделя пространството с тънки въженца, създавайки за летовниците модел на предстоящ антикоронавирусен плаж.

Ще успее ли община Порто Чезарео, на брега на тюркоазеносиньото Йонийско море, да притегли италианците, към този момент жадуващи за лятна отмора след деветседмичната изолираност, която би трябвало да завърши на 4 май? Фабрицио Марцано, притежател на балнеокомплекса " Бачино Гранде ", счита, че е допустимо, ако им бъде обезпечено " успокоение ".

" Въженцата на пясъка просто дават визия за едно разстояние " сред летовниците ", изяснява предприемачът, приел като база " 30 на 100 чадъри по-малко физически на плажа тази година ".

Стратегическият му проект става по-ясен, в случай че се вгледаме в една част от плажа с чадъри, долепени един до различен, както предходната година.

Неговият модел " лято 2020 " планува надалеч не по този начин свойско другарство, с шезлонги, раздалечени на по метър и половина. Пътечка, обозначена с въжета, оказва помощ на всеки да отиде към шезлонга си, без да прескача останалите почиващи.

Ще би трябвало също и " да разшири обслужването ", доставяйки на отпускарите храна и питиета право до плажните им дюшеци, с цел да се избегнат опашките пред барчето и да се съблюдава нужната отдалеченост, показва шефът на комплекса.

" Ние италианците сме хора с въображение, постоянно има метод да вдъхнем на хората чувство за сигурност! " - възкликва той.

Плажните оператори в Италия наподобява ще посрещнат 45 милиона туристи по-малко и ще понесат загуби от 30 милиарда евро през тазгодишния сезон, провален поради пандемията, сочи поръчано от сектора проучване в страната, потърпевша най-силно в Европа с близо 26 000 жертви по публични данни.

Експертите от държавното опазване на здравето приканват към оптималната нерешителност: съгласно шефа на ръководство " Инфекциозни заболявания " във Висшия медицински институт Джовани Реца италианците ще могат да плажуват това лято, единствено " в случай че " се удостовери настоящето усъвършенстване на епидемиологичната конюнктура и " само при прецизно съблюдаване на минималните дистанции ", написа още " Нова ТВ ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР