В публикацията си в социалните мрежи, с която обяви появата

...
В публикацията си в социалните мрежи, с която обяви появата
Коментари Харесай

Всички Се Питат Това! Как Ще Се Казва Дъщеричката На Преслава

В обявата си в обществените мрежи, с която разгласи появяването на дребната си принцеса, Преслава загатна и още нещо, а точно по какъв начин ще се споделя. Поп фолк изпълнителката не разкрива цялото име на първата си щерка, само че споделя първата писмен знак от името й. Ако деликатно се вгледаме в обявата виждаме, че тя приключва с три букви „ П “. Това са първите букви от имената на Преслава, Павел и дребната им принцеса.

Феновете незабавно допуснаха, че Преси ще кръсти дребната на татко й – Павел. Независимо по какъв начин ще се споделя дъщеричката на поп фолк изпълнителката и нейният обичан, феновете на Преси се пробват да приготвят щастливата майка за миговете, през които ще премине. Оттук нататък животът на поп фолк изпълнителката радикално ще се промени, тъй като тя носи отговорност за още едно човешко създание, а това по никакъв начин не е елементарно, пишат почитателите. Те обаче имат вяра, че тяхната фаворитка ще бъде страхотна майка, написа разкрития.ком.

Почитателите на Преси са нетърпеливи да схванат името на „ Малечка-Палечка “, само че ще би трябвало да почакат. Засега фамилията разкрива единствено първата писмен знак от името – „ П “.

Надяваме се, Преслава и Павел да не ни държат дълго в очакване и скоро да оповестят какво име са избрали за щерка си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР