В пространно интервю за „Букмейкър Рейтинги”, в чийто състав е

...
В пространно интервю за „Букмейкър Рейтинги”, в чийто състав е
Коментари Харесай

Кокала нападна Балъков: Беше добър футболист, но не виждам треньорските му успехи

В просторно изявление за „ Букмейкър Рейтинги”, в чийто състав е и самият Емил Велев, Кокала разяснява обстановката във водещите тимове в efbet Лига и взе отношение по отношение на националния тим.

"Не знам къде ще бъде краят. Лечков сподели, че дълбаем и дъното, само че те са хората, които би трябвало да вземат ограничения, тъй като те са шефовете в българския футбол. Не може по този начин с лека ръка да се отписват квалификации”, съобщи Велев.

„ Сега имаме вяра от Лигата на нациите да се класираме на някакъв бараж. Ами ние на този бараж сме обречени, с който и да играем. Защото там ще има много положителни тимове.”

„ Твърденията на Балъков, че нямаме играчи са цялостни нелепости съгласно мен. Ти самият си противоречиш, защото Бодуров, който не играе в ЦСКА 2-3 месеца, го взимаш в националния тим да играе против Англия. Ами това не е ли абсурд и безумство? Вземи някой различен, който е играл – има 2-3 от младежкия тим, които можеше да бъдат употребявани за тези два мача. Станислав Иванов от Левски и вратарят Наумов. Но съгласно мен това проехтява повече като опрощение за нашата треньорска беззащитност. ", сподели Кокала.

"Да, пропадането продължава. Балъков беше популярен футболист, само че откакто стартира треньорската си кариера, не виждаме някакви триумфи, които е постигнал. Видяхме един порядъчен полусезон в Етър и там към този момент взеха решение, че той би трябвало да е индивидът, който да оправи българския народен тим. Но за момента виждаме, че това не се случва. Дано този човек има по-ясна визия за това, което ще се случи с другите футболисти, които ще дойдат след актуалните. Защото ние видяхме много неща в последните години и никакво развиване ", приключи Кокала.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР