В промоцията са включени моделите MyKi Watch, MyKi Touch и

...
В промоцията са включени моделите MyKi Watch, MyKi Touch и
Коментари Харесай

А1 намалява цените на детските часовници MyKi с 50% от 26 май

В промоцията са включени моделите MyKi Watch, MyKi Touch и MyKi Junior, с които родителите могат да са по-спокойни за сигурността на децата си
Дни преди Деня на детето, А1 понижава съществено цените на смарт часовниците за деца с марка MyKi. За последните 4 години, откогато А1 продава тези устройства в България, MyKi се трансфораха в незаместим асистент за родителите. Устройствата са особено основани за деца, а съвкупността от техните функционалности оказва помощ на родителите да са спокойни за сигурността им, като в същото време могат да им разрешат свободата да играят и да се забавляват, без да са под непрестанен контрол от възрастен.
С помощта на 12 спътника MyKi локализира местоположението на детето и ги предава към особено приложение, конфигурирано на смарт телефоните им. Въпросното приложение е съвместимо с Android и iOS устройства. Освен GPS следенето на децата, в него са включени редица други функционалности. Например, родителите могат да дефинират безвредни зони за детето и да получават известия, постоянно когато то се отдалечи от тях. МyKi часовниците се употребяват със SIM карта, което им разрешава да вършат и позвънявания в авансово заложен лист с номера. Това дава на родителите по-голяма сигурност във все по-забързаното всекидневие.
Специално за потребностите на часовниците за деца MyKi А1 сътвори и тарифния проект А1 Kids. Изгоден и пестелив, той е тъкмо решение при закупуване на сходно устройство. С него могат да се организират неограничени диалози и сърфиране в мрежата на А1. Има също и спомагателни минути към номера от други национални мрежи. Намаленията с 50% важат точно в композиция с тарифен проект от А1 – без значение дали се подписва нов контракт или се преподписва към този момент действителен подобен.
Смарт часовниците MyKi са три модела, всеки от които има разнообразни характерности. Класическият MyKi Watch може да бъде открит в розов или наследник цвят в каталога с артикули на А1. Той е екипиран с OLED екран, и сходно на всички MyKi устройства, предава информация за местоположението на детето към приложението на родителите му. В рамките на промоционалното предложение може да бъде закупен на цени от 4,99 лв. в брой при покупка с тарифен проект A1 Кids.

Моделът MyKi Touch разполага с 1.22-инчов пъстър сензорен екран, три мелодии на звънене, опция за режими на осцилация и прекъсване на звука. Менюто му е напълно от картинки, което разрешава даже на най-малките деца да се оправят с него без проблем. До края на юни той може да бъде закупен на цени от 19,99 лв. в брой, още веднъж в композиция с A1 Кids.

Tриото на MyКi се добавя от модела MyKi Junior. Той може да се похвали 1.44-инчов пъстър touch екран, само че най-интересното при него е опцията за двупосочни видео диалози. Така родителите могат постоянно и да видят децата си, въпреки и през екрана. Децата пък могат да се забавляват до насита с вградените в устройството игри. Цената на този модел с тарифен проект A1 Кids възлиза на 39,99 лв. в брой.

Промоционалните условия остават годни от 26-и май до края на юни или до привършване на количествата. Устройствата MyKi могат да бъдат закупени в онлайн магазина на А1.bg и във физическите магазини на телекома. Промоционалните цени важат при покупка на часовник в композиция с тарифен проект от А1.
А1 , част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, лична платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 година A1 България регистрира доходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.
A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни снабдители в света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР