В програмата за тази седмица на парламента сме предложили да

...
В програмата за тази седмица на парламента сме предложили да
Коментари Харесай

ГЕРБ поиска НС да обсъжда връщането на хартиената бюлетина

" В програмата за тази седмица на Народното събрание сме предложили да бъде прегледан оня законопроект на Българска социалистическа партия, който някак необичайно повече от два месеца престоява в чекмеджето на ръководителя на правната комисия от " Продължаваме промяната ". За нас е неразбираемо по какъв начин обединението, част от която внася този законопроект, другата част да не позволява това нещо да се разисква в елементи. Затова с изключение на нашия законопроект за смяна в Изборния кодекс, който е необходимо да се прегледа, следва Народното събрание тази седмица да прегледа и кодекса, импортиран от ПГ на Българска социалистическа партия. " - съобщи на брифинг в Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

По думите на шефа на Народното събрание Никола Минчев има задоволително време за внасяне на подобен и в този смисъл предлагането точката да влезе в дневния ред е неприемливо.

“Госпожо Атанасова, престанете да интригантствате. Имате време, дано си свършим работата. ИК ще влезе в пленарна зала и се надявам да получим поддръжка, а освен да желаете да влиза в дневния ред. Най-важното през днешния ден е да гледаме трите бюджета. Предлагам никой депутат да не си потегля, до момента в който това не се случи”, уточни Георги Свиленски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР