В програмата сме се споразумели политическите сили, че няма да

...
В програмата сме се споразумели политическите сили, че няма да
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Коалицията ПП-ДБ се споразумя за бюджет с дефицит до 3 %

В програмата сме се споразумели политическите сили, че няма да допуснем недостиг над 3% в бюджета. Това е дясната мярка. В този бюджет би трябвало да има и обществени ограничения. Нашето обединяване е дясноцентристко ". Това съобщи в BTV " Тази заран " ген. Атанас Атанасов, който е претендент за народен представител от обединението " Продължаваме промяната - Демократична България " и лидер на листата в Кърджали. Той акцентира, че най-късно на следващия ден ще бъде оповестена програмата на обединението.



Във вътрешнополитически аспект би трябвало да бъдат взети ограничения в стопанската система - цените, във външнополитически аспект би трябвало да бъдат подхванати всички дейности, с цел да бъде България пълновръстен член на еврозоната и на Шенген, сподели Атанасов.

Според него " България е обрасла от проблеми и е неотложно да се сформира постоянно държавно управление, което да стартира да ги взема решение ".

Ние сме страна на изтеклите мандати, страна на служебната власт. Служебната власт изкривява нещата, върху нея няма надзор. Тя би трябвало да е краткотрайна, добави той.

Атанасов разяснява и високия растеж на цените. Има фактори, на които не може да се противодейства - войната в Украйна. Тя трагично промени нещата в стопанската система, в енергетиката, сподели той.

Има пробиви по границата, само че това са наследени проблеми. Това заграждение, което е направено с европейски пари е безусловно неефективно. Там се откраднаха пари, разяснява Атанас Атанасов. Според него са значими две неща, с цел да се усъвършенства контролът по границата. Тя би трябвало да бъде наситена с механически средства. Да се усъвършенства образованието на персоналния състав, който работи по границата, изясни Атанасов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР