В Професионалния сержантски колеж – ВВС към ВВВУ Г. Бенковски“

...
В Професионалния сержантски колеж – ВВС към ВВВУ Г. Бенковски“
Коментари Харесай

Завърши първият за годината курс в професионалния сержантски колеж - ВВС към ВВВУ „Георги Бенковски“

В Професионалния сержантски лицей – Военновъздушни сили към ВВВУ „ Г. Бенковски “ - гр. Долна Митрополия се организира курс за длъжностна подготовка: „ За военно звание „ старшина “.

В курса взеха присъединяване 23 военнослужещи от формирования на Военновъздушни сили и СКС.

Основните цели, които бяха заложени при провеждането му са специализантите да придобият нужните управителни умения за реализиране ръководството на човешките и материални запаси в подразделението, развиване на лидерските им умения и рационализиране отзивчивите им качества, уменията им за работа в екип и за прогнозиране и управление на процесите в групата.



За да се изградят нужните качества, привички и умения в специализантите, нужни за взимане на независими решения, слагане на задания и надзор на осъществяването им, в хода на образование те организираха голям брой семинари и методически занятия.

В края на образованието специализантите поставиха сложен изпит, който включваше показване на не изучавана тематика пред изпитната комисия.



Всички специализанти демонстрираха, че са усвоили уменията да намират и синтезират информация, да я привеждат във тип за показване пред публика, както и че са повишили отзивчивите си качества и работата в екип.

Общия триумф на класното е Много добър 4. 76, което демонстрира количествено и качествено положените старания, както от страна на инструкторския състав, по този начин и от страна на специализантите.

Отличниците на курса са:

- Старши сержант Райна ПАРАСКОВА – старши механик в направление „ Поддръжка на настоящи интервенции и комуникационно-информационна поддръжка ” във военно формирование 54770 – София, СКС

- Старши сержант Мирослав КАЗАКОВ – експерт по авиационно въоръжение /отчетник/ в група " Авиационно въоръжение " на ескадрила " Периодично обслужване и войскови ремонт " във военно формирование 32040-Крумово, Военновъздушни сили

- Старши сержант Светослав ЗЛАТАНОВСКИ – „ Старши експерт втора степен ” по радиолокационна техника в радиолокационна система във военно формирование 32720 - Радишево от състава на военно формирование 54270 - Пловдив, Военновъздушни сили

Началника на Висше военновъздушно учебно заведение „ Г. Бенковски “ бригаден военачалник Юлиян Радойски награди с грамоти отличниците на класното, които им бяха връчени от Заместник началника на ВВВУ „ Г. Бенковски “ – полковник Андриян Колев.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР