В проекта на Комисията е включена забраната на внос на

...
В проекта на Комисията е включена забраната на внос на
Коментари Харесай

Евросанкции за философа на Путин Александър Дугин и за вокала на ”Любе” Расторгуев

В плана на Комисията е включена възбраната на импорт на стоманени артикули от Русия и износа на избрани полупроводници. Един основен детайл, пропуснат от листата, са съветските диаманти - това ще зарадва Белгия, която е самобитен диамент хъб на Европа. Вместо това Брюксел желае да се забрани вносът на " някои детайли, употребявани в бижутерийната промишленост, като камъни и благородни метали ", както и да бъде глобена " Алроса " - най-голямата съветска компания за рандеман на диаманти.

Европейска комисия ще преглежда и оферти за прекъсване на вноса на артикули, за които се счита, че генерират обилни доходи в Русия, като " препарати за хубост или грим ", " препарати за бръснене, в това число артикули преди и след бръснене, персонални дезодоранти ", както и сапун и тоалетна хартия.

Що се отнася до износа, полупроводникови съставни елементи и чипове към този момент няма да бъдат позволени да се оферират на съветския пазар. Износът на самолетни елементи за Русия също ще бъде неразрешен, в случай че бъде признат новият пакет от наказания.

В бранша на услугите се планува възбраната за " даването на архитектурни и инженерни услуги, правни консултантски услуги и IT консултантски услуги " на компании и лица в Русия.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР