В продукцията си дават среща някои от най-незабравимите образи на

...
В продукцията си дават среща някои от най-незабравимите образи на
Коментари Харесай

Георги Мамалев получи филм за рождения си ден

В продукцията си дават среща някои от най-незабравимите облици на артиста

С филм, в който взе участие цялото му семейство, любимецът на няколко генерации българи - Георги Мамалев, отпразнува 70-тата си годишнина.

" С усмивка в живота " на режисьора Олег Ковачев изпълни столичното кино " Влайкова ".

" Аз съм подобен човек, емблема съм на усмивката, пък и аз имам подобен темперамент, ухилен ", съобщи артистът.

Емблема на усмивката Георги Мамалев празнува 70 години с филм, в който взе участие цялото му семейство. Той има гения да гледа на света с усмивка. Щедро я раздава от сцената и от екрана към този момент няколко десетилетия, а името му е гаранция за развлечение и автентичен смях. Някак незабелязано безконечното момче Георги Мамалев навъртя 70 обиколки. И получи непредвиден подарък - филм, в който взе участие цялото му семейство.

" Аз се веселя на премиерата на всевъзможен филм, дали е документален, или игрален. Не би трябвало аз да приказвам за него или неговите качества, само че ми хареса. Бих желал и за други хора с други изявени създатели да се създадат такива филми, тъй като това е належащо ", счита Мамалев.

Във кино лентата си дават среща някои от най-незабравимите облици на Мамалев - Гошо от " Оркестър без име “, принц Алфонсо от " 13-ата избраница на принца “ и превъплъщенията му от " Клуб НЛО ". Специално присъединяване във кино лентата взима и фамилията на Георги Мамалев.

" Просто в действителност един роман за индивида Жоро Мамалев, какъв е бил, по какъв начин е отвън сцената, хареса ни. Мисля, че е изработен доста добре ", показа брачната половинка му Ели Мамалева.

" Много се веселя, че залата беше цялостна и че всички по този начин реагираха, както аз си показах, до момента в който инсталирах кино лентата ", разяснява режисьорът Олег Ковачев.

Кой обаче е индивидът Георги Мамалев, знае най-добре неговата брачна половинка. А феновете са безброй. И на всякаква възраст. Самият Георги Мамалев е подготвен с равносметката, макар че няма желание да стопира.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР