В продължение… Жената е в състояние да върне към живот

...
В продължение… Жената е в състояние да върне към живот
Коментари Харесай

Жената е муза: 4 зодии, които вдъхновяват мъжете да правят най-трудните неща

В продължение…
Жената е в положение да върне към живот изгубения за всички мъж и да го оформи като глава на семейство. Има обстановки, когато дамата се трансформира в отрицателна муза за мъжа, подтиквайки го към пиенето на алкохол, хазартни залагания, опиати и все неща, които водят до раздробяване на личността.
 Кои са Делфините от Варна, които оказват помощ на хора в потребност? Кои са " Делфините " от Варна, които оказват помощ на хора в потребност?
За доста хора цифрата 13 е съдбовно. Не и за PTPI The Doplhins Varna, наричани за малко " Делфините ". Точно 13 за момента са коледните к...
Дори и най-трудолюбивият и подреден мъж, който се влюбва в отрицателна муза, рискува да се трансформира в асоциален вид. Това единствено, след няколко години взаимен живот.
Една жена безусловно държи всичко. И актуалните млади дами би трябвало да схванат това.
Жената-муза е в положение да разкрие мъж и да го въодушеви за сложни каузи, за които преди се е страхувал да мисли.
Тя не е просто интелигентен манипулатор и сив кардинал на фамилията. Жената - муза, преди всичко, мисли за благосъстоянието на фамилията си, за здравето на брачна половинка и децата си.
Астролозите разпознават 4 представителки на зодиака. На вашето внимание дамите от които се вдъхновят мъжете, а точно да вършат сложни неща.
 Жената е муза: 4 зодии, които въодушевяват мъжете да вършат най-трудните неща (ЧАСТ I) Жената е муза: 4 зодии, които въодушевяват мъжете да вършат най-трудните неща (ЧАСТ I)
Не всяка жена може да се трансформира в муза за своя мъж. Да стане единствената, към която той ще гледа и която ще успее да направи и най-о...
Жените Везни
Тези дами имат директно пропорционална тактичност от Девите. Представителите на тази зодия, гениално свирят на струните на душата на влюбения мъж.
Навремето са казвали - „ по какъв начин една юница върви на шнур “. Така и дамите Везни са в положение да трансфорат мъжа в послушна юница, която да извърши техните капризи.
Така мъжът, несъмнено, в никакъв случай няма да допусна, че е воден на кука. Привързаността и пристрастеността няма да му разрешат да заподозре ни минимум.
Жените Скорпиони
 Храни богати на мелатонин - хормонът на младостта и жизнеността Храни богати на мелатонин - хормонът на младостта и жизнеността
Мелатонинът е хормон, създаван в човешкото тяло. Той има значим резултат, върху хората. Грижи се за организма, като контролира кръвното, щ...
Тези представителки на нежния пол заемат водещо място в листата на музите. Те могат да вдъхновят мъжа да прави сложни неща. При тези дами положителното и злото са толкоз красиво съчетани, че рядко мъж е в положение да ги подмине.
На Скорпионите не им костват нищо, с цел да запленят един мъж, да му завъртят главата, да завладеят мозъка и тялото му. Именно те са в положение да създадат проспериращ магнат от несретник, глава на фамилията и отличен фамилен човек.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР