В продължението на „Сексът и градът“ - „И просто ей

...
В продължението на „Сексът и градът“ - „И просто ей
Коментари Харесай

„Просто ей така“: Интериорите също ни харесват

В продължението на „ Сексът и градът “ - „ И просто ей така… “ обичаните ни основни героини минаха през доста премеждия. Това, което не се е трансформирало, е, че всяка от тези дами има собствен личен жанр - и макар че техните дизайнерски облекла и обувки нормално притеглят цялото внимание, мебелите им в действителност са също толкоз забавни и достоверни.

Любопитен факт е, че „ Просто ей по този начин “ е сниман на 25 разнообразни снимачни площадки. Места в Ню Йорк като аудиторията на Manhattan School of Music, ресторант Sant Ambroeus и The East Pole Kitchen and Bar. Интериорът в жилищата им е не по-малко завладяващ, защото е особено основан фон за фотоси. Единственият същински апартамент, в който са снимани подиуми, е на приятелката на Шарлот Лиса. Мигел Лопес-Кастилио и Карол Силвърман са двамата дизайнери на продукция, които влагат цялото си въображение в основаването на интериора в сериала. Те вземат поради персоналните усети на всеки воин и си показват по какъв начин пространствата може да са се трансформирали през годините.



Миранда да вземем за пример не се интересува изключително от трендовете в интериора, нейното място е комфортно и функционално за нея и фамилията й. Стилът е изчистен и въпреки кухнята да е актуализирана, към момента резервира чара си с помощта на елементи като откритата тухлена стена и камина. „ е прагматична и рационална. За нея e значим диванът и да има ъгъл за четене “, споделят дизайнерите.

За дома на Кари и Тузара те основават любовно гнездо за взаимния им живот. Мястото, което виждаме в продължението е създавано през годините, а не всичко едновременно. Някои от дизайнерските детайли, изключително в кухнята, наподобяват като не изключително сполучлив опит на Кари (Сара Джесика Паркър) да добави малко мъжка сила към пространството за Тузара (Крис Нот), само че в хола има приятна първокласна еклектична атмосфера, а спалнята им е много елегантна.

Старият апартамент на Кари въпреки всичко остава нейното леговище - френска библиотека от средата на века, токчета и флорални тапети. Сара Джесика Паркър е запазила всички остарели мебели на Кари от истинското шоу, а това е от изгода на дизайнерите. Основната идея беше да се съчетаят предмети, които публиката ще разпознае – като остарелия телефон на Кари, лампата с нов фон, който тя носи пътувания или който не се вписва в стила на нейния апартамент с Тузара.

Шарлот разчупва обичайния фон, като привнася съвременен детайл през годините. Нейният дом е цялостен със свежи и декоративни цветя като претекст и доста цветове, като се изключи нейната чисто бяла кухня. „ Нейният жанр постоянно е бил закостенял, само че има добър усет “, споделят дизайнерите. Предлагаме ви да разгледате детайлите в интериора в галерията ни и да се вдъхновите с хрумвания, които да приложите и вкъщи.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР