В продължение вече на четири седмици здравословното състояние на Навални

...
В продължение вече на четири седмици здравословното състояние на Навални
Коментари Харесай

Здравословното състояние на Навални е влошено, не казват диагноза

В продължение към този момент на четири седмици здравословното положение на Навални е тежко, само че по-рано не е разрешавал да се приказва за това. В профила си в Телеграм неговият сподвижник Леонид Волков написа, че единият му крайник е блокирал, съобщи БГНЕС.
Политикът е бил откаран през вчерашния ден в болница, само че от там не са съобщили диагнозата, обявиха юристите му Олга Михайлова и Вадим Кобзев. От медикаментите Навални получава само ибупрофен, таблетки и мас. В продължение на четири седмици, само че в колонията са отказали, написа „ Дойче веле ”.
 Щабът на Навални приканва всички руснаци на митинг за освобождението му Щабът на Навални приканва всички руснаци на митинг за освобождението му
Съмишлениците на съветския опозиционер Алексей Навални приканиха за всеобщ митинг в цялата страна с искане за освобождението му от затвор...
Кобзев твърди, че Навални е забранил да се дава гласност на този случай, само че откакто здравословното му положение се влошило внезапно, а юристите не били позволени да се срещнат през вчерашния ден с него, те решили да осведомят обществеността.
По думите на юриста, Навални на процедура е подложен на мъчение чрез отнемане от сън – будят го 8 пъти през нощта за „ профилактичен доклад ”, макар че видеокамерите са сложени тъкмо над леглото му.
Освен това не позволяват поканения доктор, не позволяват да му бъдат предадени предписаните медикаменти.
„ На 19 март политикът е прегледан от затворнически невролог, само че диагнозата и резултатите от проучването към момента са незнайни. Всичко това, естествено, докара до затруднения и в този момент той има загуба на сензитивност в десния крайник, остри болки, кракът стопира да се подчинява и с такава скорост ще са му нужни патерици ", написа още юристът.
 Навални от колонията: Тук сме като щурмоваците от Междузвездни войни Навални от колонията: Тук сме като щурмоваците от " Междузвездни войни "
Алексей Навални, който излежава присъда в наказателна колония, съпостави всекидневието си с това на имперски щурмовак от сагата " Междузвездн...
заяви, че през днешния ден политикът е подал посредством юристите си две заявки - до началника на колонията и до генералния прокурор на Русия, както и до началника на Федералната работа за осъществяване на наказванията. Политикът упорства да му се обезпечи достъп до доктор, да стартира лекуването му, както и да спрат изтезанията посредством отнемане от сън.
Междувременно съветските медии оповестиха, че Навални е получил първото неодобрение за нарушение на вътрешния ред. Това значи, че против него може да бъдат подхванати избрани наказания и да бъдат въведени редица ограничавания.
Според юристите наказания може да последват след няколко порицания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР