В продължение на тримесечните обсъждания, проведени от община Казанлък и

...
В продължение на тримесечните обсъждания, проведени от община Казанлък и
Коментари Харесай

Италиански бизнесмен предлага първа инвестиция в Индустриална зона – Казанлък

В продължение на тримесечните разисквания, извършени от община Казанлък и персонално от Кмета на Община Казанлък Галина Стоянова по отношение на опцията за извънредно значима за града ни инвестиция през днешния ден, 03.10.2019г. заместител – кметът Даниела Коева, ръководителят на Общинския съвет Николай Златанов и представители на Българска организация за вложения организираха оглед на място с италиански вложител в областта на машиностроенето на парцели от Индустриална зона – Казанлък.

Разгледани са били съответни терени от общо 68-те декара повърхност на новата за района индустриална зона, която е ситуирана в южната част на града, от изток по пътя Казанлък - Бузовград. Бяха разисквани съответните стъпки, които би трябвало да бъдат осъществени за реализиране на инвеститорските планове, които ще бъдат напълно подкрепени с предпочитана значимост, както от Община Казанлък, по този начин и от Българската организация за вложения, имайки поради значимостта и мащабността на инвестицията. Инвестицията ще бъде в размер сред 150 и 450 милиона евро в границите на идващите 2 години и ще сътвори сред 150 и 450 нови работни места.
От страна на Държавата следва издаване на документ за клас А вложител в България.
След поредност от срещи, следва от страна на вложителя да бъдат импортирани документално изразените капиталови планове в Деловодството на Община Казанлък, което се чака да бъде осъществено до края на месец Октомври, 2019. От страна на Общината бе декларирана цялостна подготвеност за подпомагане към инвеститора
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР