В продължение на публикувания откъс от разговора ни с Мира

...
В продължение на публикувания откъс от разговора ни с Мира
Коментари Харесай

Падане или големи промени в кабинета, поврати в Русия и САЩ в края на годината: Мира Кунева - slava.bg

В продължение на оповестения фрагмент от диалога ни с Мира Кунева, през днешния ден пускаме неговата втора част, отдадена на политиката по света и у нас.
Напомняме, че през вчерашния ден тя сподели, че след досегашните съвпади на появяването и развиването на ковид с астрологични въздействия, може да се предвижда, че от 24-и март с новолунието и мощната роля на лечителя Хирон ще имаме възстановяване. А след Деня на лекарите и медицинските служащи 7 април може да се чака напряко заглъхване на епидемията, която ще изчезне до юни. Така, по своя теоретичен път, допуска и индивидът, който излекува Китай от вируса, а преди този момент от атипичната пневмония. Не се дава и внезапна, остра рецесия, а последователно развиване на промени в стопанската система и в политиката в света, а от края на годината – нов, по-добър интервал от най-малко 3 години.

Кога ще се усети най-мощно идващата смяна?

Около 21 декември, когато има царски съвпад – Юпитер се събира със Сатурн (б.р. това са двете най-мощни планети). От края на декември прекосяваме във Водолей, което е по-добре. Преди това обаче идва съвпадът на Сатурн и Плутон през септември – нека няма втора вълна на вируса. И обръщането на Марс, който ще стане назадничав. Може да имаме няколко месеца на спорове, произшествия – този знак разпалва нещата.

А по какъв начин ще се отрази това на България, какво демонстрира хороскопът на нашата страна?

Още от края на август – началото на септември, когато е новият съвпад на Плутон със Сатурн, и до края на годината, изключително октомври, може да се чака рухване или огромни промени във властта, в държавните управления – Козирог, който си отива, само че още сме под неговата звезда, е техният знак. А ще има и назадничав Марс, както казахме – войнствената, разпалващата планета. Такива са астрологичните дадености, не се ангажирам да кажа занапред какво ще стане с акуратност.

Толкова мощни земетресения?

След 21 декември стартира нов цикъл от 19 години ( б.р. подсещаме, че Бойко Борисов влезе в политиката като основен секретар на Министерство на вътрешните работи, след това кмет и министър председател в края на 2001 година – т.е. преди 19 години).При Козирог преобладаващи тематики са страховете, тайните, разтърсвания, до момента в който тематики на по-добрия знак Водолей, в който влизаме са технологиите, науката и откритията, интернет, глобализацията. С Юпитер във Водолей и събирането на двете най-силни планети може да чакаме превъзходен интервал за връзки, нематериалност.

Значи можем да се надяваме на една по-добра 2021 година?

Определено 2020 година ще бъде по-тежката, по - сложната година. От средата на март имаме по-добри аспекти. Но земетресението в Загреб е част от една допустима вълна на бедствия, която казахме, че може да бъде настояща и в края на лятото. Иначе през годината имаме Юпитер с Плутон, което е добре за бизнеса и парите, дава обилие. Да се надяваме, че международната икономическа рецесия, която в този момент се предвижда, няма да бъде толкоз тежка.

Какви промени се чакат в международен проект – при Съединени американски щати и Русия да вземем за пример?

Интересно е, че както споменахме, съвпадът на Плутон и Сатурн е същият като през 1982 година, като направихме сравнението с добилия известност тогава СПИН и ковид в този момент. Но дано да кажем, че този съвпад нормално мощно въздейства политически на Русия. През 1982 година след него умира Леонид Брежнев (б.р.10 ноември 1982 година, след което за 2 и половина години почиват и идващите управници Юрий Андропов и Константин Черненко, идва Горбачов с перестройката и краят на Съюз на съветските социалистически републики - всичко в границите на общо 9 години). Любопитно е по какъв начин ще се отрази в този момент същият съвпад. Събирането на Юпитер и Сатурн, което ще следим на 21 декември, пък до момента е играело при предходните случаи мощна роля в историята на Съединени американски щати. В интервала към тази дата може да се чакат някакви съществени промени и процеси.

Борис Ангелов
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР