В продължение на повече от половин век Аму Хаджи е

...
В продължение на повече от половин век Аму Хаджи е
Коментари Харесай

Кой е най-мръсният човек на планетата

В продължение на повече от половин век Аму Хаджи е отказвал да употребява сапун и вода, защото се е страхувал, че това ще го разболее.
 Джеймс Хамблин, микробиом и каква е повода лекарят да отхвърля да употребява сапун
Лекарят, който отхвърля да употребява сапун

Джеймс Хамблин счита, че всички се къпем неправилно

И надали някой е предполагал, че като че ли по подигравка на ориста малко след едно-единствено къпане отдавна насам, той ще почине.

Иранецът, определян като " най-мръсния човек в света ", за жалост е умрял в неделя, 23 октомври. Както и може да се допуска обаче, животът му в действителност е бил много необикновен.

Аму Хаджи е живял в иранската южна провинция Фарс, като опитите на локалните да го почистят изкусно е избягвал. Къщата му в действителност е била просто една тухлена колиба, издигната от загрижени съседи.

Отшелникът очевидно в действителност не се е грижил и грам за себе си. Самият той си е признавал, че се храни зле, съвсем единствено с месо, и пие мръсна вода. И тъй като това очевидно не е задоволително нездравословно, той с изключение на всичко е бил и буен пушач.

Аму Хаджи споделя, че необикновените му избори за живота се дължат на " прочувствени неуспехи ", когато е бил по-млад. Освен това си признава, че опитите на хората да го изкъпят или да му предложат да пие чиста вода го натъжават.

Годините на некъпане обаче са го оставили с кожа, покрита със " сажди и гной ", а локалните не са се отказвали елементарно да го убедят да се изкъпе, а дълготрайно са упорствали. И в едни миг напористите им дейности фактически дават резултат.
 Твърдият сапун и пет непредвидени метода, по които можем да го употребяваме вкъщи
5 непредвидени приложения на сапуна за дома

Повече от просто почистващо средство

След цели 50 години живот без вода и сапун, Аму Хаджи се съгласява да се изкъпе. Това се случва преди няколко месеца, само че още по-наскоро излиза наяве, че преди да почине, той се е разболява, написа BBC.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР