В продължение на няколко месеца Цвети Стоянова се подлага на

...
В продължение на няколко месеца Цвети Стоянова се подлага на
Коментари Харесай

Цвети Стоянова се подложи на множество операции

В продължение на няколко месеца Цвети Стоянова се подлага на серия от пластични интервенции, с които желае да изтрие белезите на гибелта от тялото си. Многобройните интервенции, които гимнастичката претърпя, с цел да бъде избавен животът ѝ след полета от 6-ия етаж, са оставили голям брой дълбоки следи по кожата ѝ. Неприятната панорама в огледало потиснала самочувствието на хубавицата Цвети, която взела съществено решение на казуса. Най-ужасяващи били двата белега на врата ѝ, породени от апаратите, през които грацията дишаше, до момента в който беше в кома. 
След като се възвърне и проходи, Стоянова ги криеше с плътни огърлици всякога когато се появяваше обществено. Именно това я предизвика да сътвори и своя фешън линия и да продава сходни аксесоари. Столична клиника обаче научила за нейния проблем и я поканила да стане тяхно рекламно лице, а в подмяна ѝ предложили да извършат лечението по заличаването изцяло гратис. Лазерните процедури отнемали много време и близо година, откогато Цвети ги почнала, към момента резултатът не бил съвършен. 
Новото всекидневие на златното ни момиче повлияло и на фигурата ѝ и тя наддала с 5 кг. С напълняването ѝ незабавно се появиха спекулации, че е бременна и чака бебе от приятеля си - футболиста Александър Любенов. Оказва се, че натрупването на килограмите било в резултат на нормализирането на хормоните в тялото ѝ, а напълно скоро Стоянова щяла да си върне спортната форма. В дейната гимнастика шампионката не виждала място за себе си, само че считала, че има какво да съобщи като опит и познания на дребните гимнастички, които занапред стъпвали в залата.
Като помощничка я поканила нейна някогашна треньорка, с която Цвети останала близка през годините. След възобновяване си от трагичния случай грацията бе грозно нападната, че харчи отпуснатите ѝ за лекуване пари за почивки в Дубай и по нощните клубове в столицата. Критики Цвети отнесе и поради тотално променения си тогава външен тип - руса ултракъса прическа, предизвикателни облекла и татуировки. Това обаче се оказа краткотраен интервал в живота на Стоянова, която през днешния ден още веднъж е с тъмна дълга коса и мечтае за семейство и домакински уют с обичания си Александър, написа "Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР