В продължение на няколко години Преска преглежда документи, изискани от

...
В продължение на няколко години Преска преглежда документи, изискани от
Коментари Харесай

Съдия нарежда освобождаването на над 150 имена на хора, споменати в съдебните документи на Джефри Епщайн

В продължение на няколко години Преска преглежда документи, изискани от Miami Herald от гражданско дело, заведено от една от жертвите на Епщайн, което в последна сметка беше уредено.

Много от записите, свързани с това правосъдно дело, бяха обществено оповестени през последните години, само че в понеделник съдията взе решения по отношение на някои елементи от записите, които в началото са били арестувани заради евентуални съображения за дискретност и какво може да бъде направено обществено някои хора, упоменати в записите.

В доста случаи тя означи, че лица са дали изявленията за медиите или че имената им преди този момент са излезли обществено по разнообразни способи, в това число в процеса преди две години против помощник на Епщайн и някогашен другарка, Ghislaine Maxwell.

Преска заключи, че някои елементи от записите би трябвало да останат поверителни, в това число тези, идентифициращи хора, които са били деца, когато са били полово измъчвани от Епщайн и са се пробвали да запазят поверителността им.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР