В продължение на много векове хората са търсили Бог. Почти

...
В продължение на много векове хората са търсили Бог. Почти
Коментари Харесай

Това момиче доказало на всички, че Бог съществува. Тя се събудила и казала няколко думи:

В продължение на доста епохи хората са търсили Бог. Почти цялата история е обвързвана с него, с неговата воля. Вземете даже кръстоносните походи, инквизицията, ловът на вещици и магьосници. Много религии не признават „ мръсните каузи “. Много хора, тогава и в този момент, търсят Бог. Свещениците споделят, че Той е на всички места.

Ще ви разкажем един случай, който потвърждава, че Бог съществува.

Героят в него е едно момиченце – то е същински герой, макар обстоятелството, че е единствено на 4 години, когато стартира битката си с рака

На момичето е сложена ужасна диагноза – левкемия. Всички знаем, че това е рак на кръвта. Лекарите споделили на родителите й, че в нейния случай има единствено 20% късмет тя да оцелее.

Родителите й решили да създадат всичко, с цел да не усеща разлика сред нейния живот и живота на елементарните здрави деца. Момиченцето се борило в продължение на 6 години.

Аби претърпяла трансплантация на костен мозък, химиотерапия и лъчетерапия. Родителите се пробвали да създадат всичко допустимо за нея. На собствен личен риск одобрили пробното лекарство, което леко подобрило положението й.

Изглеждало, че няма повече мощ и че вярата е разтърсена

Но се случило знамение и след лекуването през 2013 година детето почнало да се възвръща. Цяла година Аби живяла като крепко дете.

Тя ходела на учебно заведение, танцувала и даже съумяла да взе участие в концерт. Но, за жалост, заболяването скоро се върнал.

Ракът се държал непредвидимо, показал се в по-тежка форма. Момичето не можело да се движи, всяко нейно придвижване причинявало болежка. Момичето чакало още една трансплантация – на костен мозък. За страдание организмът не приел донорския материал.

Аби почнала да се топи пред очите на всички, бъбреците й отказали. Лекарите я преместили в реанимация и споделили на родителите й, че няма вяра.

Родителите почнали да събират околните, с цел да могат да се сбогуват с момичето.

Хлапето било изключено от апаратите, поддържащи живота, и родителите й я върнали вкъщи.

Всички родственици седяли към леглото на Аби и плачели, само че скоро майката хванала брачна половинка си за ръка, а брачният партньор хванал майка си и по този начин създали кръг. Всички родственици се хванали за ръце и почнали да се молят, като че ли разбирали всичко без думи и всеки ясно знаел какво би трябвало да се направи.

В този миг фамилията на момичето желало с цялото си сърце да даде част от своя живот на Аби, с цел да може тя да продължи живота си.

Скоро момичето се събудило и прошепнало със слаб глас.

– Мамо, баща, би трябвало да направя още толкоз доста в този живот.

Семейството не можело да повярва на очите си, момичето отворило очи и проговорило. Лекарите не можели да схванат по какъв начин е допустимо това.

Болестта на момичето изпаднала в ремисия. Всеки ден Аби почнала да става все по-силна, почнала да върви още веднъж.

Момичето почнало да приема медикаменти всеки ден и се пробва да се възвърне. Лекарите не могат да подсигуряват, че заболяването няма да се върне. Но родителите на момичето знаят, че би трябвало да се любуват на всеки ден.

Това е още едно доказателство, че Бог в действителност съществува и ни чува. Момичето съумяло да се върне при фамилията си и Бог им дал още един късмет.

Ако в този момент се чувствате зле и обстановката ви наподобява безнадеждна, не забравяйте, че можете да извършите всичко. Не се отхвърляйте и може би Бог ще ви даде подсказка, тъй като всеки от нас има парченце от Него. Душата е тази, която ни оказва помощ да вървим по верния път.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР