В продължение на месец зрителите на Х Фактор и менторите

...
В продължение на месец зрителите на Х Фактор и менторите
Коментари Харесай

Разкриха коя е мистериозната Дахмара от „Х Фактор” + защо крие истинската си самоличност

В продължение на месец феновете на „ Х Фактор ” и менторите на музикалното риалити не знаеха същинското име на една от участничките във формата – Дахмара. Тя бе обвила в цялостна тайнственост освен рожденото си име, само че и възрастта си и специалността си, видя HotArena.

Ззад тайнствения псевдоним Дахмара на гласовитата изпълнителка се крие 31-годишната арменка Таки Мелконян , която 4 пъти нападна музикалните формати у нас. След многочислените кастинги на които се явявала, само че без необикновен триумф, гласовитата арменка решила за следващ път да нападна огромната сцена с ново име, написа " Уикенд ".

Пловдивчанката се опитва на родните музикални формати още през 2009 година, когато е на 23 година Таки се явява на прослушването на третия сезон „ Мюзик айдъл ”, където журират Дони, Фънки, фолк певицата Мария и единият от братя Аргирови – Благовест. Дони обаче я прекъсва по средата на осъществяването й и я праща да си върви у дома. „ Имаш гласови благоприятни условия, само че пя доста безредно. Не си ритмична на някои места, само че отново споделям, имаш качества. Няма по какъв начин да продължиш напред ”, отряза я музикалният продуцент.

Тя обаче съумя да озадачи и впечатли журито на „ Х Фактор ” по време на кастинга в родния си град  Пловдив с шантавото си ново име и осъществяване. Въпреки любознанието на менторите , Дахмара изрично отхвърли да разкрие същинското си име с обяснението, че желае да скъса дефинитивно със остарелия си имидж и име. Певицата бе безапелационна, че без значение какъв брой напред ще стигне в шоуто, няма да назове рожденото си име, а журито великодушно почете нейната тайнственост.

„ Не желая да споделям с аудиторията нищо за персоналния ми живот – име, години, с какво се занимавам. Смятам, че обликът ми и музиката е най-важното за това предаване ”, разгласи Дахмара. Журито остана впечатлено от осъществяването й, а Любо Киров разгласи, че харесва лудостта на ексцентричната певица, която е неговата Лейди Гага. Очарован от Дахмара бе и Криско. Вечно сериозната Саня Армутлиева също гласоподава с „ да ”. Единственият, който не бе вдъхновен от нея, бе Велизар Соколов-Заки.

На идващия кръг Дахмара мина през цедката на Къщата на съдиите, по-късно оцеля и при тестването на шестте стола и продължи на огромните концерти. Още на първияот тях обаче остана на елиминации и отпадна от конкуренцията дружно с македонеца Стоянчо.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР