В продължение на месец представител на БСП не е проявил

...
В продължение на месец представител на БСП не е проявил
Коментари Харесай

От БСП не проявиха интерес към документация за магистралите, съобщиха от пътната агенция

В продължение на месец представител на Българска социалистическа партия не е показал интерес към поисканите от тях документи, свързани със строителството на автомагистралите, заяви през днешния ден пресцентърът на Агенция " Пътна инфраструктура ". Уточнява се, че е бил обезпечен цялостен достъп по желаната по Закона за достъп до социална информация техническа документи.

" В продължение на месец нито един от 11-те народни представители от Парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " в 44-ото Народно заседание, изискали документите, не се заинтересува от квалифицирания цялостен размер механически документи ", се споделя в известието.

 От Българска социалистическа партия не демонстрираха интерес към документи за автомагистралите, оповестиха от пътната организация
© Агенция Пътна инфраструктура

Депутатите желаеха документи за сектори от автомагистралите " Хемус ", " Струма ", " Тракия ", " Марица ", пътя Видин – Монтана и Околовръстния път на София. Документите са били разполагаем на народните представители от сред 30 май и 27 юни, прецизират от АПИ.

По мотив друго искане на Българска социалистическа партия - за самостоятелна експертиза за качеството на към този момент построените автомагистрали, от организацията споделиха, че към момента от партията не са показали кои пътни специалисти и коя самостоятелна лицензирана лаборатория имат намерение да ангажират за инспекцията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР