В продължение на години проблеми, които трябваше да се решават,

...
В продължение на години проблеми, които трябваше да се решават,
Коментари Харесай

Шефът на НЗОК обясни кой е същественият въпрос при случая с починалото дете

В продължение на години проблеми, които трябваше да се вземат решение, бяха замитани под масата и бяха прехвърляни на идващите ръководещи.

Това разяснява шефът на НЗОК доктор Дечо Дечев в утринния блок на Нова тв, по отношение на проблемите на здравната ни система.

По думите му тези, които дават услугите не са удовлетворени, от това което получават, и противоположното.

На процедура няма предложение за смяна на модела. Половината от нарастването на бюджета за здраве ще отидат за болнична помощ и достъп до нови медикаменти, сподели той. Продължават инспекциите в болничното заведение в Пазарджик, заяви шефът на НЗОК.

Навсякъде по света приходът на дадения доктор зависи от броя на пациентите, които преглежда, сподели доктор Дечев. Затова постоянно се предлага второ мнение, посочи той.

Предложението за решение за построяването на нова педиатрична болница какво ще промени, по отношение на този проблем с умрялото момченце. Какво ще способства, в случай че се влагат нови 100 милиона за една постройка, запита Дечев.

Същественият въпрос в тази ситуация е, че е нарушена връзката сред извънболничната помощ и болничната помощ, съобщи той.

"Пирогов " е болничното заведение, без която системата не може, без всички други лечебни заведения може, уточни доктор Дечо Дечев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР