В продължение на две седмици дирят изчезнал млад мъж от

...
В продължение на две седмици дирят изчезнал млад мъж от
Коментари Харесай

Все още няма след от изчезналия млад плевенчанин

В продължение на две седмици дирят липсващ млад мъж от Плевен. Близки и познати на 36-годишния Мариян Пантелеев го търсят из покрайнините на града от 26 септември насам. Полицията го е оповестила за общонационално търсене.
"На 26-и в 06.00 ч. е споделил на татко ми, че излиза. Живее с родителите ни. Дори да е желал да се махне от нас, надали щеше да си остави телефона, документите и колата. Той има меланхолия. Зимата отново се утежни и направи опит за самоубийство. Лекува се месец в лечебно заведение. Последно от полицията ни споделиха, че най-вероятно се е качил на рейс за София. Никога до момента обаче не е бягал по този начин. Принципно Мариян обича да стои у дома и има мощна връзка със фамилията ни ", описа сестрата на изчезналия Мариян - Таня Асенова, представена от NOVA.
От полицията умоляват жителите, които имат информация за местонахождението на търсеното лице да се обадят на телефон 112 или да оповестят в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи, като анонимността им е обезпечена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР