В продължение на две години собственикът на столичен ресторант Мартин

...
В продължение на две години собственикът на столичен ресторант Мартин
Коментари Харесай

Собственик на ресторант в София храни бедни и бездомни хора

В продължение на две години притежателят на столичен ресторант Мартин дава храна на небогати и бездомни безплатно, споделя Нова телевизия.
" Това са наши баби, майки, братя, това сме ние, това е България ", споделя Мартин. " Те не са втора, трета ръка, за мен е наслаждение да оказвам помощ, усещам се необходим ", безапелационен е положителният човек.
Собственикът споделя, че има хора, които правят оценка неговото дело, само че не липсват и такива, които се възмущават. " Хората не могат да повярват, че има положително, те мислят, че положителното непременно е обвързано с тъмна страна или с облагодетелстване. Животът трансформира българина в неприятен човек ". Мартин споделя, че в миналото също е бил излъган, каквито са и множеството от редящите се на опашката за храна.
Чакащи за кутийките с храна са освен хора без дом, само че и такива, които в джоба си имат жълти стотинки.
" Имало е случаи, в които съм се хранел с 20 лева на месец ", споделя Мартин, който преди години бил излъган от родственици поради парцел и останал без покрив над главата си. Той споделя още, че в случай че не се е редил на такава опашка за храна, би оживял доста мъчно. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР