В продължение на два часа трима гардове в месокомбинат в

...
В продължение на два часа трима гардове в месокомбинат в
Коментари Харесай

2 часа гардовете били наркозависимата клошарка, преди да я убият

В продължение на два часа трима гардове в месокомбинат в София малтретирали наркозависима клошарка, влезнала да краде в предприятието. Шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев дефинира закононарушението като извънредно брутално.

Вследствие на счупването на главата, ръцете и жестокия побой, в горната част на тялото на дамата се събрала кръв и тя издъхнала.

Сигналът за закононарушението е подаден в 3:35 часа в нощта против 17 май.

Мъж се обадил, че в квартал " Орландовци " покрай улица " Малашевска " пред къща лежи жена с доста пострадвания, а ръцете й били завързани със свински опашки. На оградата на къщата имало кървава следа.

При огледа се открило, че 28-годишната жена води бездомнически метод на живот и е наркозависима. Тя крадяла постоянно, в това число и от месокомбината.

При претършуване в хале на месокомбината са били открити дървени бухалки, по които имало следи от кръв както на дамата, по този начин и на нейните биячи.

От конфискуваните записи от камери станало ясно, че тя била вкарана в склад на предприятието, била вързана и два часа държана вътре.

По думите на шефа на Столична дирекция на вътрешните работи преди към 2 месеца дамата и брат й, който също бил друмник и наркозависим, били хванати да крадат метал, били бити, а за наставление дамата била и подстригана.

Тримата охранители се предали сами в Столична дирекция на вътрешните работи часове след закононарушението. Официално по документи те не се водели на работа в охранителната компания, която пазела месокомбината, само че в действителност работели там.

Днес прокуратурата ще изиска непрекъснат арест за тримата гардове. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР