В продължение на 4 години САЩ – това беше Тръмп.

...
В продължение на 4 години САЩ – това беше Тръмп.
Коментари Харесай

Любомир Кючуков: В Америка се опитват да покажат, че САЩ не е Тръмп

В продължение на 4 години Съединени американски щати – това беше Тръмп. Гледката не беше изключително вдъхновяваща. Днес мотото е: Тръмп – това не е Съединени американски щати, само че това в най-хубавия случай е единствено на половина правилно, с оглед надълбоко разграничената Америка. Това, на което сме очевидци сега, е самобитен политически махмурлук. И до момента в който за някои това значи преосмисляне, то други се изкушават да продължат. Този коментар направи пред БНР интернационалният анализатор Любомир Кючуков.

Кючуков счита, че най-видимото бягство от наследството на Тръмп е в част от управлението на Републиканската партия. Според него обаче това може да докара до екстремизиране на тези последователи на Тръмп, които останат лоялни.

„ Бягство от Тръмп – това сякаш е политическата доминанта в Съединени американски щати през последната седмица, бягство навсякъде – на медии, на обществени платформи, на бизнеси, подкрепяли Тръмп, на институции и политици. Всичко това на фона на една друго бягство – на Тръмп от отговорност “, разяснява Любомир Кючуков.

Гласуването в Камарата на представителите в Конгреса за импийчмънт на президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския той дефинира като „ явно политически акт, който има показателен темперамент “.

„ Трябва да се има поради самата процедура. Камарата на представителите играе ролята на „ прокурор “, тя повдига обвиняването, до момента в който Сенатът играе ролята на „ съд “ – той е този, който взема решение има ли закононарушение или няма, а в Сената знаем, че е належащо болшинство от 67 гласа от всичките 100 сенатори – нещо, което е мъчно постижимо, даже отчитайки обстоятелството, че редица републиканци подсказаха, че биха дали своят вот за импийчмънт ", сподели още Кючуков.

„ Основният въпрос е дали Тръмп е отклоняване или закономерно събитие. Аз по-скоро считам, че той е разследване, резултат от по-дълбоки спешни процеси, а не причина за тях. Да, той катализира и екстремизира тези процеси, само че рецесията е задоволително дълбока ", добави също той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР