В продължение на 2 години Златка Димитрова имаше връзка с

...
В продължение на 2 години Златка Димитрова имаше връзка с
Коментари Харесай

Черната Златка пак е сама, фитнес инструкторът често й кръшкал

В продължение на 2 години Златка Димитрова имаше връзка с фитнес инструктора Кирил Танев, само че не щеш ли проблеми са застигнали двойката. Запознати издават, че напълно неотдавна те са се разделили и не е ясно дали ще съумеят да изгладят връзките си. Плеймейтката е изтрила от инстаграм всичките си общи фотоси с треньора, а пък той е написал следното обръщение, по всякa възможност ориентирано към нея: „ Някои порти би трябвало да бъдат окончателнo затворени просто тъй като не водят до средата! ”.

Близки до Златка настояват, че фитнес инструкторът постоянно се заглеждал настрана и това била главната причина тя го остави. След като се раздели трагично с бащата на сина си Мирослав Недев, плеймейтката се надяваше, че е разкрила огромната обич в лицето на Кирил, само че уви – още веднъж удари на камък и отново остана сама, писа Уикенд.

Димитрова и мускулестият треньор се срещнали във фитнес залата и в началото споделяли единствено общата си пристрастеност към спорта. После обаче се харесали и се сближили. По това време Златка към този момент била разграничена с Миро и се оглеждала за нов мъж, а Танев се оказал тъкмо неин вид. Той също е разведен и има дете от предходна връзка, та изцяло й влизал в ситуацията.

В началото атлетичната брюнетка не спираше дада хвали инструктора и дa му прави реклама. Тя твърдеше, че на него дължи стегнатата си фигура, тъй като всеки ден я стимулирал да посещава залата и да тренира интензивно. Златка се кълнеше, че той е един от най-хубавите експерти в своята област, само че от известно време е спряла да го промотира, което единствено удостоверява слуховете за тяхната разлъка.

Сега, когато още веднъж е сама, Златка се е посветила на огромната си страстт – бодибилдинга. Тя е напомпала мускули като на културист и е извънредно горда с достиженията си. Смуглата плеймейтка всеки ден тренира с огромни тежести и бицепсите й към този момент са големи. Димитрова от години спортува постоянно и в миналото изглеждаше прелестно стегната, само че в последно време напълно е изгубила женствените си форми. Тя е оформила здрави мсукули, а на яките й плещи могат да завидят множеството от мъжете в залата.

За да бъде във висша форма, Златка съблюдава непоколебим хранителен режим – не употребява захар, млечните артикули е лимитирала до най-малко и залага най-много на свежите зеленчуци, яйцата и месото. Бившият сексуален модел споделя, че сладките изкушения въобще не я блазнят – нищо не е в положение да я отклони от стогата й диета. „ Трябва воля и непримиримост! Бодибилдингът не е за мързелвици! ” отсича Димитрова.

Тя постоянно разгласява фотоси в обществената мрежа, с цел да се похвали с мускулестото си тяло, само че с това провокира освен похвали, а и негативни реакции. Мнозина укоряват Златка, че е замязяла на мъж, само че тя е безапелационна, че доста се харесва и дори е подготвена да помогне на други дами да реализират нейните резултати.

Плеймейтката нееднократно е споделяла, че има желание да се преквалифицира в инструктор и да трансформира заниманието си в специалност. Тя дори обмисля да снима тренировките си с камера и да ги качва в уеб страницата за видеосподеляне „ Ютюб ”. По този метод желае да притегля повече почитатели в обществената мрежа и да се разпространява в новото си амплоа на фитнес гуру.  Атлетичната дама от много време живее в родния си град Бургас и все по-рядко се завърта в столицата. Тя отхвърля да разяснява интимните си връзки и дава отговор жестоко на всеки, който дръзне да я попита.

„ За финален път ще помоля всички загрижени да престанат да ми задават просташки въпроси с вярата да схванат какво се случва в персоналния ми живот. Какво става в леглото ми не е публично притежание и не би трябвало да ви интересува. Имайте малко почитание, с цел да не ви изхвърля от профила си! ”, ядосва се Златка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР