В продължение на 17 години Франческо Тоти и Илари Блази

...
В продължение на 17 години Франческо Тоти и Илари Блази
Коментари Харесай

Илари Блази: Тоти ме унижи като жена и майка

В продължение на 17 години Франческо Тоти и Илари Блази бяха обичаната двойка на футболна Италия – млади, влюбени, красиви, родители на три деца. Изневярата от страна на легендата на Рома обаче унищожи брака им и двамата към този момент са разведени. Блази разкрива в своя документален филм за Netflix, че ревността постоянно е участвала в брака ѝ.

„ Франческо постоянно ме е ревнувал, само че той е татко на децата ми и по тази причина не е било проблем. ”, съобщи тя. Поради тази причина Илари е изцяло шокирана, когато някогашният футболист ѝ изневерява.

„ Не можех да допускам, че мъжът, който беше до мен 20 години, който постоянно споделяше, че ме обича, който се кълнеше, че не може да живее без мен, направи нещо сходно. Чувствах се неуместно, по-късно почувствах отчаяние, омерзение, малко яд ”, споделя тя.

„ Той ме унижи като жена и като майка ”.

В лентата русокоската споделя още: „ Тоти ми сподели: Не знам коя е тя, може би са ми я показали в клуба по падел. Виж фотографията, тя е пет реда по-назад, не ми е близка. ”

Тоти се закле пред мен и пред децата ни, че историята на Ноеми Боки е измислена. Правехме секс постоянно, даже повече от двойка, която е дружно от 20 години… Исках да го видя със личните си очи и желаех да имам доказателство, тъй като Франческо в никакъв случай не би го признал. На 2 юли следобяд съумях да намеря къщата, в която се срещаха. Паркирах и снимах колата му. Той продължаваше да отхвърля, само че най-после се съобщи. Казах му: „ Стига, знам всичко… ”

“Мач Телеграф ”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР