В пристанището Николаев е потопен флагманът на ВМС на Украйна

...
В пристанището Николаев е потопен флагманът на ВМС на Украйна
Коментари Харесай

В Украйна е потопен флагманският кораб Хетман Сагайдачни

В пристанището Николаев е потънал флагманът на Военноморски сили на Украйна фрегата " Хетман Сагайдачни ". Това оповестява РИА " Новости ", базирайки се на Украинския център за стратегически връзки и осведомителна сигурност.

" Флагманът на Военноморски сили на Украйна " Хетман Сагайдачни " беше потънал в пристанището Николаев . Това беше належащо ", споделиха от центъра.

Отбелязва се, че украинските управляващи чакат да го възстановят в бъдеще. Според украинските медии корабът е потънал в първия ден от съветската интервенция в Украйна. Преди това всички оръжия бяха извадени от него , защото е бил в ремонт.

По-рано въоръжените сили на Украйна оповестиха, че за сигурността на гражданското мореплаване Военноморски сили на страната са затворили корабоплаването в северозападната част на Черно море.

Преди това един човек беше ранен вследствие на попадане на снаряд в товарен транспортен съд Namura Queen, благосъстоятелност на японска компания в Черно море.

На 25 февруари танкерът-химик Millenial Spirit, плаващ под молдовския байрак, беше обстрелян в Черно море. Вследствие на попадане на снаряд на борда е избухнал пожар, от пожар са унищожени съоръжение и избавителни лодки. Екипажът, състоящ се от съветски жители, напусна танкера в избавителни жилетки.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР