В принципен план нещата в общината вървят точно по същия

...
В принципен план нещата в общината вървят точно по същия
Коментари Харесай

Методи Лалов: Борисов е наложил некадърност и корупция в общината

" В кардинален проект нещата в общината вървят тъкмо по същия метод, както в ръководството на страната. Борисов в общината посредством Фандъкова е наложил същия модел - несръчност и корупция. " Това съобщи в ефира на " Делници " юристът и общински консултант от " Демократична България " Методи Лалов.

" В момента завършва процедура по желание на правосъдни заседатели. Приключихме чуване за Софийски областен съд през вчерашния ден. Гражданите обаче не знаят какъв брой значимо е правосъдните заседатели да бъдат добре подбрани, да бъдат хора, устойчиви на въздействия, с обичайно обучение, само че най-много устойчиви. ", добави той.

" За следващ път имаме закон, който има един настоящ институт и в това време виждаме, че се явяват хора, които нямат качества. ", изрази своите опасения Лалов.

Юристът показа, че от 280 позволени претенденти за правосъдни заседатели, би трябвало да бъдат определени 250 души.

" Нямаме никакъв избор. Трябва да вършим компромис със съвестта си и да пратим хора, които явно нямат качества. Така се е случвало десетки години обратно. Съдебните заседатели постоянно са двама и са повече от съдиите в правосъдните стаи, в които вземат участие. ", приключи Методи Лалов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР