В президентството е паническа ситуация, че може да се състави

...
В президентството е паническа ситуация, че може да се състави
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Кметът на Пловдив е структура, създадена от Радев в ГЕРБ

В президентството е паническа обстановка, че може да се сформира някакво държавно управление, което от една страна да приключи обръчите от компании към президентството, а от друга - да приключи изобщо съществуването на служебно държавно управление и да се проверява това, което се случва в последните 9 месеца – безвластие, корупция “, сподели политологът Калоян Методиев по bTV.
Прочетете още
По думите му служебният кабинет ще унищожи партиите една по една. 

„ Имаме цяло ветрило от планове, намеси, дейности на президентската институция във връзка разбиването на партийната система, на основаване на дълготраен безпорядък в страната, на предпочитание да се ръководи посредством служебни кабинети, на узурпация на власт и на следващия опит след изборите за интервенция в опитите да се сформира държавно управление с концепцията служебният кабинет да продължи “, добави Методиев.

" Тук има технология на властта. Това е тъничък инженеринг. Това се мисли, разрушават се партиите, сътвориха се хоризонтални структури. Вътрешната съпротива в Българска социалистическа партия се ръководи от президентството. Така ли е? Вече е ачик-ачик. Кметът на Пловдив Здравко Димитров – конструкция, основана от президента Радев в ГЕРБ. Постоянно е там, по 3 – 4 пъти върви в президентството на месец, през вчерашния ден  се снима с него. Така че имаме хоризонтални структури във всяка партия, имаме къртици. Имаме преодоляване на цялата власт – стопански запаси, финансови, служби за сигурност. Узурпацията на власт взима застрашителни размери. Имаме деформиране на политическата система в България ", счита Методиев.

Той прикани ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да се обединят, с цел да вземат ограничения и да стабилизират страната.

„ Предложението е да седнат да си приказват, защото нямаме президент като останалите европейски президенти. Тук президентът е индивидът с бухалката, а не със събирателната на масата. Има неща, които са консенсусни за 90% от партии в Народното събрание, като Шенген, бюджета “, сподели още Калоян Методиев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР