В превод: да стигнете до оргазъм. Но преди да започнете

...
В превод: да стигнете до оргазъм. Но преди да започнете
Коментари Харесай

10 истини, които мъжът трябва да знае за оралния секс

В превод: да стигнете до оргазъм. Но преди да започнете практическите извършения, не е неприятно да поработите върху теорията. Да, да, диалозите на тематика секс не са и на половина толкоз занимателни, колкото приложението на наученото! Обаче след разяснение на някои тънки детайлности, оралните милувки и на двама ви ще се усъвършенстват. А от това всички печелят! Ето 10-те неща, които мъжът заслужава да знае за оралния секс:

1. Той се нуждае от някаква предупредителна система за приключване.
Освен в случаите, в които сте се разбрали авансово, на него не би трябвало да му е комфортно да свърши в устата или върху тялото ти, без позволение. Иначе цялото упражнение наподобява по този начин, като че ли някой пие от шише сода, а различен минава и стиска шишето, с цел да го опръска. Искаме да кажем, че изненадите постоянно са неприятни и той е наясно с това. Ще му бъде от помощ, в случай че го предупредиш за желанията си по отношение на бъдещото разположение на телесните му течности.

2. Той би трябвало да оцени времето, което му отделяш.
И двамата заслужавате единствено най-хубавото.Ти (вероятно, не със сигурност) си там долу, уединено с пениса му, за негово наслаждение, а не твое. Това не значи, че интервенция „ свирка “ ти е неприятна. Но той въпреки всичко може да има поради времето, което му лишава с цел да свърши. Все отново си има предел, който шията, езикът и челюстта ти могат да устоят. И този предел е доста по-малко от час.

3. Той би трябвало най-малко да предложи да ти върне услугата.
Ако не обичаш мъжете да ползват оралните си умения върху интимните ти елементи, би трябвало да го кажеш. Но все пак, би било общително от негова страна да попита, дали искаш той да ти върне услугата.

4. Той не може просто да се размотава към вагината ти, къпейки я с език.
Необходимо е сътрудникът ти да има последна цел и най-малко бегла концепция какво прави с езика си. Чувствай се свободна да проявиш по-специфични претенции или да му кажеш незабавно да престане да прави, каквото прави, в случай че се чувстваш некомфортно.

5. Той би трябвало да включи ръцете си.
Ако позата го разрешава, несъмнено. Почти невероятно е да включи пръстите си, когато ти си в поза ездачката (освен в случай че не ги насочи към ануса ти, по което не всички дами си падат).

6. Трябва да спре да ти пипа косата.
Подобни дейности отвличат вниманието ти. Разбира се, прелестно е да знаеш, че е влюбен освен в интимната ти зона, само че и в луксозната ти коса, само че в случай че ще я дърпа толкоз постоянно, по-добре да свърши нещо потребно с нея. Да те сплете на плитка, да вземем за пример.

7. Съществува такова нещо като прекомерно натоварен зрителен контакт.
Зрителният контакт по време на секс, орален или различен, е супер възбуждащ. Интимността, която струй от погледите и на двама ви няма по какъв начин да бъде имитирана. От друга страна, някои хора имат навика безусловно да се втренчват в колегата си по време на секс. Ехо, той би трябвало да е ангажиран с вагината ти, не с очите ти. Поне до момента в който ти доставя наслаждение с език. Връщай се в окопите, войнико!

8. Щом си стигнала до оргазъм един път, не значи че се е погрижил изцяло за теб.
Всяка жена изживява връхната точка по друг метод, само че той не трябва да мисли, че един оргазъм те е задоволил задоволително. За благополучие, ние дамите сме благословени с чудото множествени оргазми и в случай че той в действителност желае да те накара да стенеш от наслаждение, може да се потруди още малко.

9. Ако той не желае да те целува, откакто си му правила свирка, няма по какъв начин да чака от теб ти да желае да го целуваш след кунилингус.
Някой хора нямат нищо срещу целувките след орален секс, други намират обмяната на слюнка (и други течности) за отвратителна. Поговорете за това преди или по време на секса, с цел да няма сюрпризирани или погнусени по-късно.

10. Той би трябвало да трансформира безвредния секс в приоритет.
Ако искаш от него да си постави презерватив, преди да му правиш орална обич, той не трябва да отхвърля. Безопасният (орален) секс не е волност и мъжът до теб би трябвало да знае това.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР