В прекрасни отношения са бившата съпруга на Иван Манчев и

...
В прекрасни отношения са бившата съпруга на Иван Манчев и
Коментари Харесай

Бившата на шеф Манчев помага на новата му изгора в грижите за бебето

 В прелестни връзки са някогашната брачна половинка на Иван Манчев и актуалната му половинка. Марина Манчева освен не таи неприятни усеща към новата жена до кулинарния гуру, само че даже й оказва помощ в грижите за новороденото им бебе, научи  " Галерия “.

Миналата седмица на бял свят се появи дребният Александър – трето дете за началник Манчев и първо - за Цвети. Младата родилка била неопитна и Марина с наслада се притекла на помощ. 37-годишната шефка, която е вряла и кипяла в майчинството, пособия на Цвети за кърменето, коликите, давали й препоръки по какъв начин да успокоява бебето.

" Всички сме като едно огромно семейство. Христо и Виктория (децата на Манчев от първия му брак – б.р.) са доста въодушевени, че си имат братче и желаят непрекъснато да са с него “, похвалила се Марина пред свои близки.

Всъщност истината е, че не Цветомила е причина за развода на Манчев с Марина. Бракът им от дълго време не вървял и от няколко години насам двамата живеели по-скоро като съквартиранти. Не се развеждали поради децата, а и с цел да не си основават непотребни главоболия около общия бизнес. Когато Манчев се влюбил в Цветомила обаче, разводът станал неминуем.

" Може би и за Марина раздялата бе облекчение. Бракът бе почнал да й тежи и си искаше свободата “, описват нейни близки пред " Галерия “.

Марина и началник Манчев бяха дружно от близо 20 години и сполучливо въртяха фамилния бизнес в ресторант " Кактус “, където брачната половинка му бе шеф. От близо 2 години симпатичният очилатко има сериозна връзка с Цветомила, а бебето е планувано. Двете с репортерката Деси Цонева са близки приятелки и вземат решение да станат майки едновременно.

" Ще бутаме колички дружно “, радва се Деси, която чака момиченце през септември. Именно Цветомила трябваше да бъдат кръстница на сватбата на Деси и издателя Явор Стефанов следващата година, само че отхвърли, поради медийния звук.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР