В прегръдките на Рамбо се намери милионерската вдовица Дарина Павлова.

...
В прегръдките на Рамбо се намери милионерската вдовица Дарина Павлова.
Коментари Харесай

Мис Мулти гушка Рамбо

В прегръдките на Рамбо се откри милионерската вдовица Дарина Павлова. Една от най-богатите българки е като абонирана за събитията в Холивуд, дочу HotArena.

Поредното доказателство за това е фотография, на която Дарина театралничи в прегръдките на Силвестър Сталоун. Двамата са остарели другари, само че този път Рамбо просто не се сдържа да я гушне пред всички, написа „ България през днешния ден ”.

Кадърът е сниман по време на фотосите на кино лентата „ Рамбо: Последна кръв ”. Те протекоха у нас напролет и на него Дарина и Сталоун са в другарска прегръдка.

Двамата се познават от години, а по време на срещата им в България, Слай кани Дарина на премиера на кино лентата в Лос Анджелис.

Павлова постоянно посещава артиста на фотосите на някой от филмите му, когато работи у нас. Тя не пропуща да почете и министър председателите на популярния си другар. Най-често нейни придружители на аления килим са асистентът й Сандро Рубини или синът й Илия Павлов.

Дарина даже предаваше онлайн по време на една от премиерата и от фрагментите се виждаше по какъв начин Слай вика всички забъркани в продукцията, в това число и Дарина да се включат за фотография.

А че Дарина е на сърце на американската звезда не е изненада. През 2013 година артистът й подари неповторим пръстен. С него екранният Рамбо се снима в екшъна „ Непобедимите ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР