В прегръдката на Морфей - бога на сънищата в гръцката

...
В прегръдката на Морфей - бога на сънищата в гръцката
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Депутат от БСП в прегръдката на Морфей - сънят събори Манол Генов по време на енергийната комисия в НС

В прегръдката на Морфей - бога на сънищата в гръцката митология, попадна депутатът от Българска социалистическа партия Манол Генов. Това стана през днешния ден, по време на съвещание на новосформираната енергийна комисия в Народното събрание, която би трябвало да взема решение за цената на тока.

Кадри демонстрират по какъв начин главата на Генов клюмва, до момента в който негов сътрудник държи монотонна тирада. Депутатът е хванал главата си с ръка, само че това не оказва помощ, тя потъва ли потъва надолу, до момента в който стига банката. Седящият до него Румен Гечев го поглежда, само че не дръзва да го разбуди. И без друго в този момент е време за следобеден сън.

Това не е първият път, в който Генов си спи по време на работа. През февруари той отново беше засечен да дреме по време на друга комисия.

През октомври, 2020 година, когато Българска социалистическа партия не влизаха в зала, а единствено идваха на работа, с цел да им тече заплатата, Генов бе засечен да похърква в коридорите на новата постройка на Народно събрание в партийния дом, комфортно излегнат на фотьоил.

Червените идват в Народно събрание, с цел да им тече заплатата, само че не влизат в пленарна зала. Вместо това дремят на диваните във фоайето, разясниха тогава наблюдаващи.













Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР