В преговорите ще търсим решение, което да удовлетворява исканията и

...
В преговорите ще търсим решение, което да удовлетворява исканията и
Коментари Харесай

Мария Габриел за Шенген: Ще търсим решение, удовлетворяващо исканията и на двете страни

В договарянията ще търсим решение, което да удовлетворява настояванията и на двете страни и което да резервира достолепието на страната. Това сподели вицепремиерът и външен министър Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова за Българска телеграфна агенция по отношение на предлагането на Австрия и  присъединяването на страната ни към така наречен въздушен Шенген. 

Мисля, че сме в развой на договаряния. От европейския ми опит знам, че нищо не е контрактувано, до момента в който всичко не е контрактувано, разяснява тя. По думите ѝ е процедура при договарянията да се потегля от много по-отдалечени позиции, до момента в който се стигне до по-близка, която да удовлетвори и двете страни. 

Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова взе участие във второто издание на Butterfly Innovation Awards, което по нейна самодейност тази година се организира в София. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР