В преговори за поредно участие в конкурса за красота Мисис

...
В преговори за поредно участие в конкурса за красота Мисис
Коментари Харесай

Мейзер пак се пуска на Мисис Свят

В договаряния за следващо присъединяване в състезанието за хубост " Мисис Свят " е Анита Мейзер, научи " България Днес ". Организаторите на състезанието са я потърсили незабавно, откакто силиконовата брюнетка излезе от Сливенския и даже към този момент са провели няколко диалога за събитието преди да я включат в идващото издание на състезанието.

Този път Мейзер няма да е участничка, а ще оказва помощ за организацията. Преди това ще се нагърби евентуално и с провеждането на " Мисис Свят България ". Самата силиконова бомба е дала единодушието си за присъединяване в организацията на състезанието, откакто излезе от панделата.

След като бе върната до доизлежи 40 дни в килията поради решението на Върховния съд, на Анита й се наложи да празнува трети, финален рожден ден затворена.

Навръх празника от " Мисис Свят " й припомнят, че би трябвало да удостовери дали ще се включи в организацията на състезанието тази година, евентуално като управител на участничките.

" Надяваме се, че си добре. Пиши ни по кое време си на линия за " Мисис Свят ", припомня за себе си Дейвид Мармел - президентът на организацията " Мисис Америка ".

Това е първият конкурс за омъжени дами, който се концентрира върху над 70 милиона омъжени дами в Съединени американски щати. Всяка от състезаващите се за купата 51 дами е на възраст от 20 до 50 години. След продобиване на състезанието победителката получава право да взе участие в международния конкурс " Мисис Свят ", както се случи и с Анита Мейзер през 2014 година. Тя разбуни духовете с присъединяване си в състезанието, когато показа България.

Докато Дейвид прави проекти да ангажира силиконката, Анита отбелязва в стеснен кръг в килията на Сливенския затвор с защити гостенки персоналния си празник. Затворничката, която е на прецизен пост, е поискала веганска торта с плодове и този път е помолила да няма шумни джамбурета. Анита има по-малко от две седмици да стои заключена, като се е отказала от опцията да претендира за предварително излизане, с цел да не утежни ситуацията си, разясниха юристите й.

" Ако изиска предварително условно, може да й дадат още година, че и повече пробация. Да върви на срещи с инспектори и други сходни работи... Няма смисъл. Ще стисне зъби, ще издържи и да се свършва ", разясниха събитията те.

Мейзер бе приета за отговорна за убийството на мъжа си Николай Димов, осъществено по несъобразителност. Така тя изгуби гаранцията си от 5 бона, която внесе предишното лято, с цел да дочака края на процеса на по-комфортно място от Сливенския - вкъщи. В началото на април ще си бъде вкъщи и ще стартира нов живот - тъкмо пред Великден.

" Въобще не си е разопаковала багажа. Занимава се интензивно с преподаване и чертае проекти за стилния си бизнес ", допълниха още юристите.

Първия си рожден ден в килия Анита уважи със гръмък ваучър, макар че бе затворена. Тогава съкилийничките й я изненадаха с плодова торта, която им позволиха да създадат сами за изненада. След това си пуснаха музика от сутринта и през целия ден бяха в удовлетворени от празника.

Някои завистливи пандизчийки обаче хвърлят око на Мейзер и първата година в зандана е белязана от душевен тормоз и даже физически саморазправи с ербап девойките. След това завистничките пратили недоволство до шефа, че Мейзер е привилегирована поради известността си в обществото. Затова и на втория, и третия от персоналните си празници Анита е по-ниска от тревата.

Мейзер живна и в обществените мрежи, откакто я пуснаха под гаранция. Тя смени профилната си фотография 2 години след случая и отстрани сластните си снимки от страницата. Новият й имидж е на " бяла и изстрадалата " жена. Поне натам насочва новата й профилна фотография, на която е скрита под бяла шапка и гушка обичаната си бяла котка Дулче.

Няма и диря от пайети, брокат, напърчени цици и мощен грим. Мейзер е повела личен поход за изчистване на името си. Освен посредством пост и молитва Анита пръска хиляди за щедрост, като е отличена за донор номер 1 на 2018 година тъкмо преди делото пред Върховен касационен съд.

Стотици поздравиха силиконовата миска виртуално за специфичния й празник, давайки поръчка, че черният случай от живота й ще бъде пропуснат и простен. Сред дребното останали другари на Мейзер е и плеймейтката Златка Димитрова, която не пропусна да се подмаже на заможната силиконка за празника.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР