В предварителната версия на Microsoft Edge 114.0.1789.0 се появи възможността

...
В предварителната версия на Microsoft Edge 114.0.1789.0 се появи възможността
Коментари Харесай

В браузъра Microsoft Edge се тества страничен панел, който може да бъде закачен на работния плот

В предварителната версия на Microsoft Edge 114.0.1789.0 се появи опцията за пренасяне на непряк панел отвън браузъра и закрепването му на работния плот.

Новата функционалност работи напълно просто: в долната част на страничния панел има бутон, който ви разрешава да го откачите от браузъра – откакто щракнете върху него, той автоматизирано се закача в дясната страна на работния плот. Когато потребителят минимизира Edge, страничният панел остава деен и потребителят към момента има достъп до чатбота Bing AI и други принадлежности на браузъра, без да се постанова да отваря уеб-страница. За да върнете страничния панел в Edge, просто щракнете върху същия бутон, с който панелът е бил откачен. Понастоящем, функционалността е налична за дребен брой консуматори, регистрирани в пробните канали на Edge Canary и Dev.

Страничният панел на Microsoft Edge предлага разнообразни принадлежности: в допълнение към интелигентния чат-бот и генератор на изображения, това е бърз достъп до имейл, Microsoft Office и добавените от потребителя уеб сайтове. Функцията е потребна, да вземем за пример, в случай че би трябвало бързо да отворите чат-бота на Bing, до момента в който подготвяте документ в Word, или в случай че би трябвало непрекъснато да наблюдавате входящите имейли, без да прекъсвате работния си развой.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР