В предстоящата седмица Венера променя знака, в който се движи-

...
В предстоящата седмица Венера променя знака, в който се движи-
Коментари Харесай

Венера навлиза в знака на Стрелеца

В идната седмица Венера трансформира знака, в който се движи- от огромното задълбочаване и активност в скорпион, съпроводено от време на време с крайности, планетата на любовта и споделеността навлиза в знака на Стрелеца на 1 декември и ще се движи там до 25 декември.

Това ще сътвори удобни условия, лекост, оптимизъм и възторг, а също и изразителност в връзките. Твърде мощните прекарвания по времето на Венера в Скорпион препятствха проявата на усеща и те не стигаха до отсрещната страна.

3-те магнетични зодии, на които никой не може да устои

От какво се впечатлява и ласкае най-вече всяка зодия

3 несъвместими зодиакални двойки, сред които пламва обич

Сега настава новият интервал, в който са вероятни еластичност, схващане и акомодация във връзка с задачите, които имате в партньорските си връзки.

Добро време за взаимни пътувания в чужбина или учене на нещо, което ви е забавно и оказва помощ да разширите философските разбирания и светоусещането си.

В взаимозависимост от равнището, на което е отработена Венера в самостоятелния ви хороскоп, това може да бъде време на незадълбочено отношение и многобройност на контактите без съществуване на изключително наличие или пък намиране на метод по какъв начин да обогатите и развиете дадени връзки посредством нови, разнородни действия, посредством даването на независимост и израз на възприятията си.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР