В предстоящата кампания за европейските избори най-тежката задача пред ГЕРБ

...
В предстоящата кампания за европейските избори най-тежката задача пред ГЕРБ
Коментари Харесай

Цветанов: Най-тежката задача в предстоящата кампания е да намерим противодействие на фалшивите новини

В идната акция за европейските избори най-тежката задача пред ГЕРБ ще бъде да намерим противопоставяне на подправените вести. Ежедневното им лансиране и непрекъснатото им повторение основава чувство измежду хората, че те в действителност са истина. Това съобщи в Разград пред публицисти ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

По думите на Цветанов Българска социалистическа партия не могат да предложат опция и нямат нещо, с което да се похвалят. Според него в Българска социалистическа партия се интересуват само от това по какъв начин да дискредитират ръководството. „ Там има доста сериозна вътрешна борба за това кой да води листата за европейските избори. Това е борба на разнообразни лобита “, изясни зам.-председателят на ГЕРБ. Той посочи, че в ГЕРБ нещата не стоят по този метод, като партията има устойчиво управление и структури в цялата страна, които работят в цялостен синхрон. Цветанов показа, че един от методите да се противодейства на подправените вести е да се вършат непрекъснати срещи с хората и те да бъдат осведомени за свършената работа.

„ Българска социалистическа партия може и да настояват, че са опция, само че след края на ръководството им през 2014 година имаше голям недостиг и безработица от 11,5%. Днес обаче събираемостта в приходните организации е с 50% по-висока, а безработицата е 5%, като прогнозите са тя да пада. Вдигнахме приходите с 10%, като с помощта на икономическото развиване, положителната събираемост и приходите от битката с контрабандата следващата година се чака с още 10% да се усилят приходите. Надявам се това да стимулира българите зад граница да се върнат у нас “, уточни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Цветан Цветанов разясни, че в множеството общини проблемите са свързани със положението на пътната инфраструктура. „ Държавата обаче е постоянна, за предходната година имахме остатък и това ни разреши да отделим спомагателни целеви средства за българските общини и за подобряването на инфраструктурата там “, осведоми той. Зам.-председателят на ГЕРБ означи, че България продължава да се възползва оптимално от европейската взаимност, като посочи обстоятелството, че при ръководство на ГЕРБ в никакъв случай не са спирани европейски средства – нещо, което не може да се каже за други ръководства.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР