В предсрочните парламентарни избори на 2 октомври 2022 г. ВМРО

...
В предсрочните парламентарни избори на 2 октомври 2022 г. ВМРО
Коментари Харесай

ВМРО регистрира листите си в цялата страна

В предварителните парламентарни избори на 2 октомври 2022 година Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване записва листите си за присъединяване в цялата страна.

София

В трите изборни региона Вътрешна македонска революционна организация записва листата си, дружно с водачите на листите – 23 МИР – Юлиан Ангелов, 24 МИР – Карлос Контрера и 25 МИР – Ангел Джамбазки.

В София – област ВМРО също се записва за присъединяване, с лидер основният секретар на Организацията Юлиан Ангелов.

Враца

Във Враца Вътрешна македонска революционна организация също записва цялостна листа, формирана от потвърдени експерти в региона на културата, образованието, обществената политика, опазването на здравето, защитата и въоръжените сили, стопанската система, енергетиката и селското стопанство, локалното самоуправление и централната власт. Тя е комбиниране от опит и младост. В нея са включени единствено локални хора от Врачанския край, с безупречна известност, чиито национализъм не предстои на подозрение, разясни лидерът и някогашен народен представител Красимир Богданов.

Шумен

Инж. Деан Станчев води листата на Вътрешна македонска революционна организация в Шумен. С опит в политиката, той неведнъж е защитавал ползите на Шумен и района, в това число и от трибуната на 44-тото Народно събрание. В листата на Вътрешна македонска революционна организация няма „ парашутисти “ – претендентите живеят в Област Шумен, познават района и проблемите му, подготвени са да пазят ползите на шуменци, а не да употребяват Шумен само като трамплин за политическа кариера.

Благоевград

По традиция лидер на листата в Пиринско е съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване Ангел Джамбазки, следван от доктор Андрей Янакиев – шеф Отделение образна диагностика и заместник-управител на борда на шефовете на МБАЛ Благоевград и Павел Пъхнев – кмет на Санданското село Склаве.

В листата влизат експерти, хора с престиж в района, от разнообразни сфери на публичния живот, поставящи за собствен приоритет отстояването на ползите на Благоевградска област.

Велико Търново

15 са претендентите на Вътрешна македонска революционна организация – Велико Търново, включени в листата за идните парламентарни избори на 2 октомври 2022г. Регистрацията бе направена в Районна изборна комисия от управлението на организацията в старопрестолния град доцент доктор Милен Михов, Евгени Коев и Николай Цонев.

Листата се води от ръководителя на Общински комитет на Вътрешна македонска революционна организация – Велико Търново и общински консултант Евгени Коев.

Пловдив

Вътрешна македонска революционна организация записва листата си с претенденти за народни представители за Пловдив-град в 16-та Районна изборна комисия. За мен е чест да повеждам листа от хора, които са уверени български патриоти и родолюбци, които са привикнали да водят борби и са привикнали да ги водят до дъно, сподели след регистрацията лидерът на листата и съпредседател на партията Александър Сиди. Той уточни, че от Вътрешна македонска революционна организация желаят сигурност, приходи и да живеем умерено и несъмнено в нашия прелестен град.

Варна

Листа на Политическа партия „ Вътрешна македонска революционна организация – БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ “ за присъединяване в изборите за народни представители в 3 МИР – Варна е с лидер съпредседателят на партията Искрен Веселинов.

Русе

В град Русе този път Вътрешна македонска революционна организация ще се води от някогашния регионален шеф Галин Григоров.

Стара Загора

Вътрешна македонска революционна организация записва в РИК-Стара Загора листата с претенденти за народни представители за идните предварителни парламентарни избори. Водач на листата е Красимир Червилов, член на ИК на ВМРО- Разузнавателна служба на ФРГ, шеф на Държавна опера-Стара Загора.

Листата е уравновесена, формирана е от експерти от разнообразни области на икономическия, публичния и културния живот. Има представители на застрахователното право, лекари, адвокати, представител на фармацевтична компания, работещи в Източномаришкия басейн.

Ловеч

ВМРО-БНД записва през днешния ден листата си с претенденти за народни представители в Районната изборна комисия в Ловеч за идните парламентарни избори на 2 октомври, заяви лидерът Тихомир Лилов.

Тя е комбиниране от опит и младост. В нея са включени единствено локални хора, от Ловешкия край, чийто национализъм не предстои на подозрение. Ние от Вътрешна македонска революционна организация представляваме българите, които се трудят, почитат предишното и традициите, почитат християнското семейство и полезности, уточни Лилов.

Силистра

Водач на листата в Силистра е Илко Василев, който дружно с уредника на Вътрешна македонска революционна организация за региона записаха листата на Вътрешна македонска революционна организация.

Търговище

Адвокат Анита Станчева е лидер на листата за 28-МИР – Търговище. Партията се включва в изборите на 2 октомври с листа от шестима претенденти за народни представители.

Интересът на българските жители за нас е над всичко. Ще се борим за понижаване цената на горивата, посредством държавна интервенция в контролиране на цените, за незабавно понижаване на цената на тока, с цел да се спре възходящата инфлация, диалози с производители на хранителни артикули да понижат количеството на продукта, само че да запазят цената същата, до момента в който се стабилизира пазара. Нужни са директни, радикални и незабавни ограничения, с цел да се спре икономическата рецесия и обедняването на български народ, сподели след регистрацията на листата в Районната изборна комисия (РИК) – Търговище Станчева.

Харманли

ВМРО-БНД в област Хасково е с акцент ограничавания по отношение на незаконните мигранти. Ще желаеме затваряне на бежанските центрове в района, а до прекъсването на тяхното действие те да се охраняват от армията. Това сподели лидерът на листата на политическата мощ Антон Иванов, който е от Харманли, където е най-голямата институция у нас за банкет на претенденти за бежанци.

Настояваме за настоящ механизъм миналите границата ни незаконно да бъдат връщани незабавно в страната по генезис, сподели Иванов. Другите цели в акцията за избор на ново Народно заседание ще бъдат пенсионната промяна и битката с високите цени на горива и електрическа енергия, добави водачът в листата. Специално за района доста значимо е, съгласно Иванов, отпадането на „ Зелената договорка “, която би ликвидирала 13 000 работни места в Маришкия басейн, където има ангажирани доста поданици и на Хасковска област.

Кюстендил

Политическа партия „ Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване “ записва листата си за присъединяване в изборите за народни представители на 2 октомври – за 10-ти Кюстендилски многомандатен избирателен регион. Листата ни съставлява баланс сред младост и опит, сподели лидерът й Георги Петров. 

На нас се пада виновната задача да се противопоставим на всички непознати въздействия, които дефинират българската политика, разяснява Петров.

Бургас

Съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди ще води листата на партията в Бургас. Те се записаха независимо, без присъединяване на други партии в коалиция. 

Бургаският водач на Вътрешна македонска революционна организация Георги Дракалиев ще води листата им в Сливен.

Монтана

Вътрешна македонска революционна организация записва листата си в Монтана за изборите на 2 октомври. Листата повежда регионалният ръководител и общински консултант в общ. Бойчиновци – Софрони Захариев.

Пловдив-област

Водач на листата за Пловдив-област е Светлозар Янков, който записва цялостна листа за присъединяване в предварителните парламентарни избори на 2 октомври.

За мен е особена чест и отговорност още веднъж да поведа листата на Вътрешна македонска революционна организация за Пловдив-област! Дори най-яростните ни политически съперници, показват точно Вътрешна македонска революционна организация като достоверен притежател на патриотичните хрумвания. Защото Вътрешна македонска революционна организация не е просто политическа организация! Вътрешна македонска революционна организация не е нито торбички, нито паспорти, нито други подправени вести. Вътрешна македонска революционна организация е битка, борба, огън и идея, съобщи след регистрацията Янков.

Ямбол

Вътрешна македонска революционна организация записва листата си в Ямбол за присъединяване в парламентарните избори на 2 октомври, с лидер на листата някогашният народен представител и член на националното управление на Организацията – Мария Цветкова.

Видин

Вътрешна македонска революционна организация записва листата си в 5 МИР – Видин за изборите на 2 октомври 2022 година Водач е известният артист от Видин Петьо Цеков. В листата са включени претенденти от Видин, Ново село, Кула, Макреш, Брегово.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР