В предната стая работел телевизор, но нямало никого. В задната,

...
В предната стая работел телевизор, но нямало никого. В задната,
Коментари Харесай

Разтърсващо! Ето Защо Йонко Петков Уби 17-Годишната Си Дъщеря Моника И Сам Увисна На Въжето!

В предната стая работел тв приемник, само че нямало никого. В задната, където живеела 17-годишната щерка на притежателя Моника, кметът също първо не видял човек. След като се огледал по-внимателно, усетил, че от леглото, върху което имало насъбрани завивки, висяла човешка ръка. После видял, че момичето е мъртво на леглото.

" Не позвъних на тел. 112, а напряко на дежурния в полицията в Нова Загора, оттова незабавно изпратиха оперативна група ", добави Станко Стоянов.

Когато пристигнали, проверяващите почнали оглед. Най-напред желали да ревизират тавана на къщата, само че той се оказал заключен. Тогава вниманието им привлякъл металният гараж начело в двора. В него висял трупът на притежателя, висящ на въже. В съседство се намирали лопата и секира, с които най-вероятно бащата е умъртвил щерка си, преди да посегне самичък на живота си.

Моника Петкова е ученичка от 11 клас на Професионалната гимназия по техника и технологии " Атанас Димитров " в Нова Загора. За никого в Брястово не е загадка, че тийнейджърката била наркоманка. Когато се друсала, ставала нетърпима, непрекъснато тормозела родителите си. Искала им пари, а евентуално и посягала на татко си, който не бил наедрял човек. Понякога в селото хората го виждали одран по лицето, само че той все обяснявал, че падал по стълбите, до момента в който режел колбас за котката си. Въпреки това се оплаквал от държанието на щерка си и се питал дали пък да не я изпрати на лекуване в психиатрията в Раднево, където лекуват и наркозависими.

" Йонко се пенсионира в енергото и получаваше добра пенсия, само че все пак постоянно ми е желал пари назаем, с цел да ги дава на щерка си. После, несъмнено, постоянно ги връщаше. Последно разбрах, че от учебното заведение на Моника са се обадили на татко й на 26 септември, с цел да му оповестят, че тя отсъства от гимназията. Не зная къде е била и какъв брой време се е губила ", добавя разказът си кметът.

От издевателството на Моника страдала и майка й Венета. В селото описват, че тя и Йонко нямали брак, само че девойки е тяхно дете, родено пред август 2001 година Венета имала 2 по-големи дъщери от предходен брак и преди 6 месеца избягала да живее при тях чак в Стара Загора, тъй като не можела повече да търпи осъществяванията на третата си дъщеря. Моника и татко й останали сами в Брястово, даже той постоянно я карал с лекия си автомобил на учебно заведение в Нова Загора.

Какво тъкмо се е случило в дома на Йонко и за какво толкоз му е причерняло пред очите, с цел да убие детето си по толкоз нечовечен метод, проверяващите занапред ще се опитат да схванат. В Брястово, където не помнят сходна драма, са потресени от нещастието. Там не знаеха даже по кое време от Съдебна медицина в Сливен ще освободят телата, с цел да приготвят погребението им.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР