В предишния материал посветен на криптовалутите засегнахме темата за криптоборсите,

...
В предишния материал посветен на криптовалутите засегнахме темата за криптоборсите,
Коментари Харесай

Криптовалутите – ултимативен гид!

В предходния материал отдаден на криптовалутите засегнахме тематиката за криптоборсите, по какъв начин да изберем на коя да търгуваме и какви проблеми могат да зародят във връзка с таксите и прехвърлянията. Сега ще разгледаме съответни образци за криптоборси...

Binance

Прочетете още: Sirin Labs създава всеобщ Android смарт телефон с портфейл за криптовалути

Binance е една от най-новите криптоборси и като такава се пробва много сполучливо да се оправи с редица проблеми на другите, по-стари криптоборси. Интерфейсът е превъзходен – обикновен за схващане, елементарен за навигиране и прагматичен. Но силата на Binance е в други две посоки. Първо, платформата разполага с най-голямата сбирка от криптовалути. И второ, Binance се подрежда измежду първите места по сигурност. А това е нещо, от което несъмнено би трябвало да се интересувате.

Имайте поради, че Binance честичко затварят уеб страницата за нови регистрации, само че в никакъв случай не е за повече от няколко дни.
Bittrex
Когато Bittrex е отворена за нови членове, елементарно можем да кажем, че е измежду любимците ни. Това е може би най-голямото и уважавано име в света на криптовалутите и надлежно, прави чудесна работа в това да предлага най-хубавата борса за обмяна на криптовалути.

Факт е, че неведнъж уеб страницата е упрекван за това, че е муден, само че това е по този начин поради непрекъснатия прилив на нови консуматори и голямата база от сегашни и дейни такива. Освен това, Bittrex приложението (което е налично както за iOS, по този начин и за Android) може и да е по-добро, само че като цяло Bittrex платформата се смята за класиката в жанра.
Bitmex

Bitmex е друга нова платформа, само че несъмнено не е за всеки. Не бихме я нарекли наложително " сложна ", само че явно е ориентирана към напредналите консуматори и опитните трейдъри. В листата ни от криптоборси, това е единствената, която предлага търговия с лостов резултат (левъридж). Търговията се прави в големи количества и дава късмет на трейдърите с висок капитал да се развихрят.

Ако занапред навлизате в света на криптовалутите Bitmex не е вас.
Bitfinex
Bitfinex е измежду доминантните имена на криптопазара и продължава да набира скорост и през 2018-та. Подобно на Bitmex не е напълно за начинаещи, само че това не трябва да ви пречи да разгледате и поразучите платформата.

Интересно е, че Bitfinex държи максимален дял от криптоборсите в Съединени американски щати, макар хака от 2016-та година. Напомняме, че тогава платформата беше компрометирана и това докара до загубата на 72 милиона $ в биткойни. Но хакът единствено направи Bitfinex по-силни, защото доста усъвършенстваха сигурността и сега по това отношение преобладават останалите.

Доминацията на Bitfinex може да се забележи и в още едно направление. Платформата разполага с големи количества от най-популярните криптовалути.

Следва продължение...
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР