В предишния изборен цикъл в САЩ дълбоките фалшификати бяха само

...
В предишния изборен цикъл в САЩ дълбоките фалшификати бяха само
Коментари Харесай

Бащата на Тръмп възкръсна чрез ИИ: Дони, срам ме е от теб

В предходния избирателен цикъл в Съединени американски щати дълбоките имитации бяха единствено надвиснала опасност, само че този път наподобява съвсем несъмнено, че ще имат корозивен резултат върху политическия дискурс.


Това не постоянно значи, че генерираните от изкуствен интелект имитации се одобряват за същински. Експертите означават, че самото битие на изображения и аудиоматериали, генерирани от ИИ, значи, че политиците, които фактически са били хванати да споделят нещо неуместно или неприятно, имат ново опрощение: те просто могат да обвинят технологията за смущаващите фрагменти.

Никой не се е опрял на тази комфортна нова действителност по-силно от тогавашния президент и сегашен любимец за Белия дом Доналд Тръмп, който към този момент неведнъж е твърдял погрешно, че същинските му видеозаписи и фотоси са артикул на ИИ, оповестява Newsweek.

На 16 февруари американски съд осъди Доналд Тръмп да заплати близо 355 млн. $, откакто го призна за отговорен за машинация и му забрани да ръководи бизнес в щата Ню Йорк за 3 години.

Сега планът " Линкълн ", политически комитет за битка с Тръмп, за който някогашният президент твърди, че е употребявал ИИ, с цел да генерира нелицеприятни клипове за него, обръща сюжета, като употребява технологията, с цел да сътвори фрагменти на от дълго време умрелия татко на Тръмп, който порицава сина си след правосъдното решение.

" Дони, постоянно съм знаел, че ще се провалиш ", споделя генерираният от ИИ фантом на Фред Тръмп, който умира през 1999 година " Толкова пъти съм те спасявал. Всичките ти покупко-продажби не ставаха за нищо. Не можеш да изкараш пари даже от казино, ти си прецакан. Срам ме е, че носиш моето име. "

Бащинска фигура

Генерираният от ИИ Фред Тръмп продължава да се заяжда със сина си:

" Всички знаят за какво дамите те напущат. Скучен си, опустошен си и ти споделих да не пълнееш. Плащаш на порнозвезди, а си слаб там долу. Децата ти те ненавиждат, изключително момичето. Как по този начин един мой наследник се оказа толкоз прокълнат простак? Марката, която построих, се скапа поради теб... Ще имаш шанс да не влезеш в пандиза ".

Проектът " Линкълн " е изцяло прям във връзка с обстоятелството, че употребява ИИ - за разлика от други случаи. Например, когато подправеният глас на Джо Байдън беше употребен за роботизирано позвъняване до гласоподаватели в Ню Хемпшир или когато се популяризира надълбоко подправен аудиозапис на член на нюйоркския сенат, който наскърбява сътрудниците си. /БГНЕС


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР