В предаването "Златният гейм" волейболистът Теодор Салпаров сподели, че очаква

...
В предаването "Златният гейм" волейболистът Теодор Салпаров сподели, че очаква
Коментари Харесай

Салпаров: И преди нас е имало волейбол, ще има и след нас

В предаването "Златният гейм " волейболистът Теодор Салпаров показа, че чака извънредно оспорвано и качествено състезание. Той счита, че тимът на Хебър е направил сериозна селекция и това ще вдигне летвата и на останалите тимове, което ще върне интригата в конкуренцията.

"Тази година шампионата ще е извънредно забавно и с доста положително качество на волейбола. Това е по този начин, тъй като доста клубове направиха качествени селекции и това е огромен плюс, което мен мното ме радва. Отборът на Хебър е с доста положително финансиране, другите тимове също укрепиха. Лукойл подвигна летвата преди 2-3 години и около него другите тимове направиха същото. "

Салпаров разяснява селекцията на Нефтохимик, които привлякоха Ники Николов.

"Не, че не сме имали предпочитание и предните години, просто постоянно се намираха положителни тимове. Тази година имаме в действителност един страховит удар в лицето на Ники Николов, Миро Градинаров, Добромир Димитров, въобще всички момчета, които играха зад граница, пристигнаха при нас. Така реши ориста. Имаме единствено един чужденец, който считам, че в действителност е едно доста положително попадение за нашия тим. "

Салпаров чака тежки дуели против новите попълнения на Хебър Пазарджик - Тодор Алексиев и Георги Братоев.

"Този дует е дал ужасно огромни победи на българския народен тим. Там ще бъде в действителност тежко да се играе, а и освен там. Те са любимци и като посетители. За мен дори те са основния любимец този сезон, което е радващо. Смятам, че ние също имаме своите причини. Ще има доста домашен фактори за тимове като Дупница, Добрич, Разлог, Монтана.. ще бъде доста по-интересно. С неспокойствие очаквам да стартира сезона. Щастлив съм, че българският клубен волейбол върви възходящо тези години. "

Волейболистът показа, че огромната му тъга е, че не е играл нито един огромен край с националния, само че се надява идващото потомство да има доста такива благоприятни условия.

"Мечтата ми беше да играя най-малко на един край на огромен конгрес с националния тим, по този начин и не се реализира. Не мога да си обясня, карма ли е, какво е. Времето си минава, на идната квалфикация ще дам всичко от себе си, макар че след Европейското действителността е такава, че сме много надалеч от другите тимове. Сигурен съм, че и след нас ще има волейбол, тъй като е имало и преди, и ще има още триумфи, само че за момента има спад, който не знам какъв брой ще продължи. Дано по-бързо да отмине, ще притискам палци момчетата да се борят за медали, тъй като тръпката е неповторима. Да свири химна и да си на почетната стълбичка - това е нещо неповторимо. За това играем, това ни доставя наслаждение ", приключи Салпаров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР