В предаването При Тото Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e

...
В предаването При Тото Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e
Коментари Харесай

Слави си спомни за приятелството си с Бойко Борисов, коментира и песента за Лена Бориславова

В предаването " При Тото " Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в засегна доста тематики, измежду които историята към песента за Лена Бориславова и връзките му с Бойко Борисов. 

По думите му, той самият е определил песента каот " тъпня ". " Това е свободата. Тя е независимост по принцип. Не е обвързвана единствено с избрани хора. Аз можех да подам до Комисията по дискриминация, само че не го направих. А аз се обяснявах за песента за Лена. Трябваше да изяснявам, че не съм сексист. Обяснявам се, че почитам дамите. Обяснявам се документално. Аз нямам такова отношение към дамите и нямам никакво особено отношение към Лена Бориславова. Сценаристите са я създали, аз даже не знаех. Те донесоха при мен този текст. Казах, че е тъпня, а те могат да създадат нещо по-готино. Минаха два месеца, те създали и клип. Аз споделих: „ Нали ви споделих, че е тъпня “? Филип ме погледна и ми сподели: „ Нали си обожател на свободата? “. Тогава споделих: „ Разбира се “. Те я пуснаха в тяхното си предаване ", изясни Трифонов, като добави, че до ден сегашен е чувал единствено първия куплет.

" Нямам визия какво пеят, само че би трябвало да имат свободата да го създадат ", разяснява той. 

" Същите тия - сценаристите, пуснаха ария, само че за Бойко Борисов. Викам си: „ Сега ще ме дадат на Комисията за отбрана на животните “. Бойко Борисов започва от мое телевизионно предаване. Беше основен секретар. Дойде облечен в кимоно. Чупи едни дъски при мен и ми подари куче. Аз си споделих: „ Този не е политик “. Сприятелихме се. Той започва политическа кариера. Приятелят е този, който би следвало да ти помогне тогава, когато имаш потребност от помощ, без да искаш помощ. Може и такива другари да сме били. Но когато си същински другар, без значение какъв ставаш, не би трябвало това да те трансформира ", описа още Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в. 

Според него човек, който има власт, пари, и популярност би трябвало да е подобен, който доста елементарно може да се освободи от тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР