В предаването "Преди кръга" по DIEMA SPORT халфът на Дунав

...
В предаването "Преди кръга" по DIEMA SPORT халфът на Дунав
Коментари Харесай

Христов: С Дунав гоним класиране, което да ни остави в Лигата без да играем баражи

В предаването "Преди кръга " по DIEMA SPORT халфът на Дунав Русе - Стефан Христов разяснява успеха над Арда Кърджали и упованията си за развиването на шампионата.

Футболистът бе с главен принос за първата победа на Дунав Русе като посетител при визитата на Арда Кърджали. Христов осъществя второто попадение в срещата и донесе трите точки на тима от Русе.

"Това е част от нашата тактичност и играта ни като тим. С дълга топка от вратаря, Ахмед Ахмедов отклони добре към мен, аз поех топката и потеглих с дрибъл към средата на терена. Подадох пас, който беше към външния ни полузащитник, той овладя топката и ми я подаде. Оттам нататък аз приключих офанзивата. "

"Победата беше доста значима за тима ни. Отидохме с мисълта за победа и я спечелихме. Беше значима от позиция на това, че нямахме победа като посетител. Постигнахме я и в този момент за нас е значимо да запазим положителното показване и да го покажем против отбора на Етър. "

"Чувствам се отлично, ситуацията е отлична, има страховит колектив. Гоним класиране, което да ни разреши да останем в групата без да се постанова да играем баражи за оцеляване. Те са може би най-неприятната част от цялото състезание. Затова се борим за по-предно класиране, с цел да ни е умерено. "

"Откакто играя в Първа лига последните 3 години, постоянно съм употребен на фланга. Аз самият чувствам, че това е моята позиция. Мога да играя и като нападател. Когато бях по-млад играех като нападател, само че впосследствие натрупах опит и множеството треньори ме употребяват на фланга. "

"Людмил Киров е доста добър треньор, стимулира ни добре. Досега най-малко не съм имал подобен мотиватор. Излизаме и се раздаваме всеки мач за клуба и за него. Работим доста добре, всичко е съвършено. "

"Амбициран съм да играя за по-голям тим. Ще се разпределям всеки мач на терена и дай Боже да имам трансфер зимата или лятото. Бих играл във всеки един български тим ", приключи Христов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР