В предаването „Панорама по БНТ Радомир Чолаков, каза че напрежението

...
В предаването „Панорама по БНТ Радомир Чолаков, каза че напрежението
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: "Колкото по-бързо това правителство падне, толкова по-добре за страната"

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Радомир Чолаков, сподели че напрежението в българското общество стартира в 2020 година с нагнетяване на систематична и истерична ненавист против една политическа партия и против нейното управление. 2021 година мина под знака на раздробяване на парламенти, още веднъж на ненавист, на такива количества обиди сред политици, които не сме чували през живота си

И при най-острото опълчване през 90-те години сред Българска социалистическа партия и Съюз на демократичните сили тогава не го е имало. Тази ненавист се просмука последователно във всички политически сили.

Омраза на всеки против всеки. И това е огромното предизвикателство, чисто морално, към всеки, който взе участие в политиката, по какъв начин да се преодолява. Това, което се случва, е разрушително за страната и ние не се радваме.

" Социологическите изследвания в последно време демонстрират, че политическите сили, които започнаха да се упражняват в реториката на омразата, губят доверие. Според мен това е задоволително явен сигнал какво българите не желаят ", добави той.

" Колкото по-бързо това държавно управление падне, толкоз по-добре за страната ", безапелационен е Чолаков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР