В предаването Панорама по БНТ Първан Симеонов, каза че политическата

...
В предаването Панорама по БНТ Първан Симеонов, каза че политическата
Коментари Харесай

Политолог: Политическата криза няма да свърши скоро

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Първан Симеонов, сподели че политическата рецесия няма да свърши скоро. „ Ротацията е мас, тя не е завършек на политическата рецесия. След днешния ден наподобява по-трудно, само че се надяваме, че и двете страни - Политическа партия и ГЕРБ по-скоро желаят това да се случи. Вярно е, че след такива записи, това наподобява комплицирано. "

Проблемът е този запис ще повлияе ли на последователите на тези партии - аз мисля, не толкоз, съобщи Симеонов. „ Неща, идващи от Радостин Василев, някак си няма да повлияят на тези доста екзалтирани демократични почитатели. "

В същото предаване Петър Чолаков, сподели че доста се е трансформирал дискурса в последните 24 часа. „ Вчера се говореше за инсталирани записи, през днешния ден имам възприятието, че одобряваме това, което се чува - първи сезон, втори сезон, се приема към този момент като чиста монета. Дали това е естествен кухненски диалог. Но да се изяснява на Бойко главният проблем е Гешев, по тази причина давайте да вземем бързо главата на Гешев - тук разказвам отново, за какво беше тогава тези, които вървяха да стачкуват? Каква е тази смяна, при която Бойко се е споразумял с Промяната и да бързаме да махаме основния прокурор, тъй като разследвал личния си нападател или пушел пура. Трябва по-сериозно да се отнесем. "

Промяната трябваше да оставят Гешев малко да поработи, тъй като в този момент той се е озлобил и има да споделя много забавни неща за Борисов, съобщи Чолаков. „ Темата на тематиката в този момент е измяната. Радостин Василев съобщи Има Такъв Народ, в този момент съобщи тези, които го подслониха. "

Според Татяна Буруджиева държавно управление ще има. „ Не всяка кухня е пъкъл в кухнята. Това не е обикновено, нито по този начин се прави в политиката. Има такива диалози в политиката, само че те са един характерен род - това е жанрът да нахъсаме личните си хора, с цел да отидат и да опишат на другите едно решение, което би трябвало да преглътнат. "

Аз единствено първата част да чуя от записа, само че там имаше едни цели и измежду тях не чух нищо за бюджета, обсъждани ли са целите на хората, пред колапс са общините, добави Буруджиева. „ Имаше за какво им би трябвало Габриел, имаше какъв брой хора ще би трябвало да бъдат уволнени от администрацията, само че нищо не се сподели какво ще се даде на хората, нищо не се чу за бюджета ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР