В предаването Панорама по БНТ Костадин Костадинов, каза че кампанията

...
В предаването Панорама по БНТ Костадин Костадинов, каза че кампанията
Коментари Харесай

Костадин Костадинов:Политическата криза е резултат от това, че нашата държава няма собствено управление

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Костадин Костадинов, сподели че акцията на процедура е свършила, когато стана ясно, че Русия отваря нова фаза във войната в Украйна. „ Ние се сблъскваме с един главен въпрос - ще има ли война, в която България ще бъде включена. Не че другите въпроси за приходите, за финансовата рецесия и така нататък не са значими, само че сега главният въпрос е дали България ще се включи в спора и има ли политическа воля политиците да запазят България в страни от войната в Украйна ".

Преди 20 година прилежаща Сърбия беше разпарчетосана, бомбардирана, България още веднъж тогава оказа помощ, тъй като дадохме своето въздушно пространство, съобщи Костадинов. „ Косово съобщи едностранно самостоятелност. Но и тогава, и в този момент се ползва двоен стандарт. Не би трябвало да даваме оръжие, тъй като ние продължаваме да изнасяме за Украйна, ние не поставихме нито един път въпросът за българското малцинство в Украйна, което е доста огромно. Аз бях преди 4 година в Молдова имаше доста българи от Украйна и обявиха, че там ежедневно изчезват българи, тъй като слагат правата на българското малцинство в Украйна и явно е, че просто ги отстраняват. Идете на място и проверете дали е по този начин, аз бях там. Ние гледаме едностранно това, което ни демонстрира пропагандната страна на западния блок. Там също живеят българи в региона Таврия. Ние до момента един път не сме сложили въпроса за тях. Ние можем да питаме и Русия, и Украйна какво се случва там ".

Аз желая да попитам всеки един от присъстващите тук - в случай че на следващия ден изискат съдружниците от НАТО, България да се включи в спора, дали те ще изпълнят това, което се желае от тях ".

Практиката сподели, че решението не е в несигурни доставки на газ, безапелационен е Костадинов. „ Трудно могат да се разтоварят бързо тези танкери, в Гърция сега обаче няма свободни складове и този миг ще се задълбочава. Трябва да беседваме с Газпром, тъй като това е единствената опция сега. Накрая ще бъдем наказани от Газпром ".

Руснаците желаеха от вас да плащате в рубли ли? Това е неистина, обърна се Костадинов към Асен Василев.

Цялата обстановка с инфлацията не е с помощта на справедливи фактори, а на субективни аргументи - не се взимаха верните решения или се правеше всичко належащо, с цел да се изостря рецесията, съобщи костадинов. „ Всички ограничения, които предлагахме, бяха отхвърляни. Решенията сме ги предложили - за ново ценообразуване на тока, за понижение на Данък добавена стойност на редица храни. Само че това нещо беше отказано от нашето държавно управление ".

Политическата рецесия е резултат от това, че нашата страна няма лично ръководство и решенията, които се вземат в България са в следствие от задграничен напън, безапелационен е Костадинов. „ Най-накрая би трябвало да стартираме да взимаме решенията сами, а не тъй като това не позволява Европейски Съюз, друго не позволява европейския интерес и така нататък Трябва да си гледаме личните ползи и това нещо не се случва. Държавата и сега продължава да се ръководи по инерция. Ние не отиваме на избори, а отиваме на това България дали ще е независима или колония. Ако ние управляваме, първото нещо, което ще създадем е да унищожим проекта за въвеждане на еврото ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР